Om Vest Industribelegg AS

Vest Industribelleg AS er et dynamisk og innovativt selskap som spesialiserer seg på løsninger for resin- og betonggulv. Selv om vårt selskap er nystartet, kan vårt team skilte med over 14 års uvurderlig erfaring innen feltet, noe som gjør oss til en pålitelig og kunnskapsrik partner for alle dine gulvbehov.

Vår ekspertise:

Med en dyp forståelse for resin-gulvsystemer, polert betong og dekorative betongapplikasjoner er Vest Industribelleg AS dedikert til å levere høykvalitets, holdbare og visuelt imponerende gulvløsninger. Vårt team av dyktige fagfolk kombinerer toppmoderne teknikker og bransjeledende praksis for å forvandle dine rom til funksjonelle kunstverk.

Tjenester vi tilbyr:

Resingulv: Vi utmerker oss i installasjonen av sømløse og holdbare resingulv som ikke bare er vakre, men også svært motstandsdyktige mot slitasje. Vårt utvalg inkluderer epoxy, polyuretan og metylmetakrylat (MMA) systemer, som betjener ulike bransjer, fra kommersielle lokaler til industrielle anlegg.

Polert betong: Våre eksperter spesialiserer seg på å transformere vanlige betongflater til blanke, lavvedlikeholds- og miljøvennlige polerte betonggulv. Disse gulvene er ikke bare estetisk tiltalende, men også utrolig holdbare.

Diverse arbeid: Vi utfører diverse arbeid som isolering av gulv, radon tetting, gulvstøping, saging av betong, kjerneboring, gulvavretting, forskalingsnekker, maler tjenester og mye mer.

Hvorfor velge Vest Industribelleg AS?

Uovertruffen erfaring: Med over 14 års erfaring i bransjen bringer vi en stor kunnskap til hvert prosjekt og sikrer overlegen håndverk og oppmerksomhet på detaljer.

Innovasjon: Vi holder oss i forkant av teknologiske fremskritt innenfor resin- og betonggulv og tilbyr de nyeste trendene og miljøvennlige alternativer.

Kvalitetssikring: Vår forpliktelse til kvalitet er ukrenkelig. Vi bruker førsteklasses materialer, ansetter dyktige håndverkere og følger strenge kvalitetskontrolltiltak for å levere feilfrie resultater.

Tilpasning: Hos Vest Industribelleg AS forstår vi at hvert prosjekt er unikt. Vi samarbeider tett med våre kunder for å skreddersy våre tjenester til deres spesifikke behov og sikre en tilpasset løsning som overgår forventningene.

Kundetilfredshet: Vår dedikasjon til kundetilfredshet er avgjørende. Vi prioriterer tydelig kommunikasjon, ferdigstillelse av prosjekter til rett tid og støtte etter installasjonen for å sikre din langsiktige tilfredshet.

Hos Vest Industribelleg AS skaper vi ikke bare gulv; vi skaper varige inntrykk. La oss være din partner for å gjøre dine gulvdrømmer til virkelighet, og legge til både estetisk verdi og funksjonalitet i dine rom. Utforsk de uendelige mulighetene innenfor resin og betonggulv med Vest Industribelleg AS i dag!

Eier du bedriften?

Logg in

Vest Industribelegg AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

VEST INDUSTRIBELEGG AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

14.12.2023

Org.nr:

932612712

Aksjekapital

30000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

43.990 Annen spesialisert bygge- og anleggsvirksomhet

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Simonas Jaras

Styrets leder

Simonas Jaras

Økonomisk informasjon

Omsetning

-

Fortjenestemargin

-

Antall ansatte

-