Om Vestfold Dyrehospital

Vestfold Dyrehospital har behandlet hunder, katter, kaniner, marsvin, ildere, chinchilla, degus, rotter, mus, hamster, minigris, fugler og amfibier siden 1992. I perioder har vi også hatt ambulerende hestepraksis. Hospitalet har en lang historie med utmerket behandling og fornøyde, trofaste kunder på grunn av vår engasjerte og kvalifiserte stab. Vi driver forebyggende helsearbeid og tidlig diagnostisk testing, og tilbyr indremedisinsk behandling, kirurgi og akutt behandling.

Vestfold Dyrehospital, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnOSKAR KARLSEN AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato16.06.2005
Org.nr:988393711
Aksjekapital100000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje75.000 Veterinærtjenester

Lederstillinger/Administrasjon

Oskar KarlsenDaglig leder
Oskar KarlsenStyrets leder

Omtaler om Vestfold Dyrehospital

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Takk til veterinær Oskar Karlsen som reddet tispa vår som fikk akutt livmorbetennelse. Han kom selv om det var sent på kvelden og Mia ble operert med en gang. Vi fikk Mia hjem etter en lang natt med venting (skummelt å tenke på at måtte opereres, fikk nesten ikke sove). Dagen etter operasjon, næring og hvile kom hun loggrende ut av buret sitt. Jeg var sååå glad ! Takk nok en gang for kjempe service!

Mathisen

mer enn ett år siden

Dyrlege HalvarD Sæther er en veldig dyktig og empatisk Dyrlege - jeg skiftet til VDH i 2008, og har ikke angret et sekund på det!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

H

Andersen

mer enn ett år siden

Min hund ble bitt av huggorm på kvelden i sommer. Veterinæren ved vestfold dyrehospital i Horten kom til klinikken med en gang selv om det var sent på kvelden. Det viste seg at Topsy (hunden min) hadde forgiftning og ble lagt inn til behandling. Hun fikk motgift, væske og smertestillende. Blodprøvene før og etter behandlingen var heldigvis bra. Jeg må få berømme veterinæren for en kjempe innsats da han kom sent på kvelden og hadde oppsikt på min stakkars topsy hele natten.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Bare gode erfaringer! Hyggelige og flinke folk!

Fornøyd kunde

mer enn ett år siden

Har gjentatte ganger vært med både hund og katt til Vestfold Dyrehospital. De yter en fantastisk god service og kvalitet på arbeidet de utfører.
Jeg kan anbefale dem på det sterkeste

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

934422229344 2222934 42 22293 44 22 22