Om VVS Eksperten AS

VVS Eksperten er en landsdekkende rørleggerkjede med små, mellomstore og store rørleggerbedrifter, både med og uten butikk. I utstrekning har vi rørleggere fra Lindesnes til Vadsø. Ring 815 BADET, tast inn postnummer og bli satt over til nærmeste rørlegger, eller søk i kart på www.vvseksperten.no/rorlegger

Om firmaet

Vi er din totalleverandør av løsninger innen vann og varme. Vi sikrer optimale løsninger tilpasset dine behov. Overlat dine utfordringer til oss, og du er i de beste hender. Hos oss møter du fagutdannet personell som gir råd og veiledning. Kontinuerlige oppdateringer på ny kunnskap, gjør at vi til en hver tid kan til kan tilby deg de nyeste løsningene innenfor våre kjerneområder.

VÅRE KJERNEOMRÅDER ER:

Nybygg, industribygg, modernisering, varmepumper, sanitæranlegg og varmeanlegg

MED KUNDEN I FOKUS

Vår prioritet nummer én er å gi deg som kunde best mulig service i alle ledd. Sammen med deg skreddersyr vi solide og sikre løsninger, som til enhver tid ivaretar dine interesser. Vi vil gjøre det så enkelt som mulig for deg å få det slik som du vil. Vår yrkesstolthet garanterer deg godt fagarbeid, samtidig som kjedekonseptet sikrer konkurransedyktige priser.

Sats på din lokale rørlegger - Vi gjør det enklere for deg! Du kan regne med at avtaler overholdes både når det gjelder kostnader og tidsforbruk. Vi gir deg veiledning i forhold til lover og forskrifter, og tilbyr praktiske, kosteffektive og innovative løsninger basert på produkter fra markedsledende leverandører.

BADEROMMET

Det er mye å ta hensyn til enten man skal bygge et nytt, eller pusse opp og rehabilitere et gammelt bad. Vi bistår med alt fra enkle serviceoppdrag til nybygg og rehabilitering, og gir veiledning og inspirasjon til praktiske og spennende baderomsløsninger.

Vi har også gode løsninger for funksjonelle vaskerom og kjøkken, og tilbyr montering av blant annet varmtvannsberedere og oppsett av oppvask- og vaskemaskin.

OPPVARMING

Det finnes i dag flere gode varianter for oppvarming som også kan kombineres for best effekt, både ut i fra størrelse på bolig og med hensyn til svingninger i energipriser. F. eks: Varmepumpe, gassoppvarming og vannbåren gulvvarme. 

Bildegalleri

 • VVS Eksperten AS Varmeanlegg, Sanitærutstyr, Sanitæranlegg, Varmeutstyr, Oslo - 1
 • VVS Eksperten AS Varmeanlegg, Sanitærutstyr, Sanitæranlegg, Varmeutstyr, Oslo - 2
 • VVS Eksperten AS Varmeanlegg, Sanitærutstyr, Sanitæranlegg, Varmeutstyr, Oslo - 3
 • VVS Eksperten AS Varmeanlegg, Sanitærutstyr, Sanitæranlegg, Varmeutstyr, Oslo - 4
 • VVS Eksperten AS Varmeanlegg, Sanitærutstyr, Sanitæranlegg, Varmeutstyr, Oslo - 5
 • VVS Eksperten AS Varmeanlegg, Sanitærutstyr, Sanitæranlegg, Varmeutstyr, Oslo - 6
 • VVS Eksperten AS Varmeanlegg, Sanitærutstyr, Sanitæranlegg, Varmeutstyr, Oslo - 7
 • VVS Eksperten AS Varmeanlegg, Sanitærutstyr, Sanitæranlegg, Varmeutstyr, Oslo - 8
 • VVS Eksperten AS Varmeanlegg, Sanitærutstyr, Sanitæranlegg, Varmeutstyr, Oslo - 9
 • VVS Eksperten AS Varmeanlegg, Sanitærutstyr, Sanitæranlegg, Varmeutstyr, Oslo - 10
 • VVS Eksperten AS Varmeanlegg, Sanitærutstyr, Sanitæranlegg, Varmeutstyr, Oslo - 11
 • VVS Eksperten AS Varmeanlegg, Sanitærutstyr, Sanitæranlegg, Varmeutstyr, Oslo - 12
 • VVS Eksperten AS Varmeanlegg, Sanitærutstyr, Sanitæranlegg, Varmeutstyr, Oslo - 13