Om Webyy, Webdesign

Webyy, Webdesign er en bedrift fra Kopervik som har drevet med webdesign i mange år og har god erfaring og leverer kvalitet nettsider med responsiv design, som er tilpasset til alle skjermstørrelser

Ønsker du å bestille en ny nettside?

Dagens forbrukere forventer at bedrifter har en nettside. Nettsiden din er ikke bare en kilde til informasjon, men også en kommunikasjonsplattform for kunden.

I tillegg til å være nyttig for de som allerede er interessert i bedriften, kan nettsiden tiltrekke seg mange nye kunder.

Det sies at omkring 75 % av alle kjøp begynner med et søk på nett.

Dine potensielle kunder «googler» produktene og tjenestene de ønsker å kjøpe, i håp om å finne den beste leverandøren/butikken.

Da er det viktig at bedriftens nettside er synlig. Nettsiden din er et ypperlig verktøy for å oppnå økt synlighet blant potensielle kunder.

Ved hjelp av søkemotoroptimalisering (SEO) og søkemotormarkedsføring (SEM), kan du sikre at nettsiden havner høyere i Googles søkeresultater.

Vi hjelper deg med å lage ny nettside til bedriften

Bedriftens nettside kan betraktes som et digitalt visittkort. Det er derfor viktig at en nettside er designet i tråd med bedriftens målsetninger, visjoner og estetikk. Potensielle kunder som besøker nettsiden bruker kun tre sekunder på å bedømme siden.

Dersom nettsiden din fremstår amatørmessig eller gammeldags, er det sannsynlig at den potensielle kunden velger å handle hos en konkurrent istedenfor. Det er derfor avgjørende å ha en nettside som er både gjennomført, informativ, brukervennlig og estetisk tiltrekkende.

Vi hjelper deg med å designe en nettside som appellerer til din spesifikke målgruppe. Vi tar hensyn til bransje, hva slags produkter/tjenester du selger og bedriftens målsetninger

Webyy, Webdesign, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

MOBILE LEGENDS BERG

Selskapsform:

Enkeltpersonforetak

Stiftelsesdato

-

Org.nr:

927123282

Aksjekapital

0

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

95.110 Reparasjon av datamaskiner og tilleggsutstyr

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Kristoffer Berg

Innehaver

Kristoffer Berg

Økonomisk informasjon

Omsetning

-

Fortjenestemargin

-

Antall ansatte

-

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

400989064009 8906400 98 90640 09 89 06