Om firma

Webyy, Webdesign er en bedrift fra Kopervik som har drevet med webdesign i mange år og har god erfaring og leverer kvalitet nettsider med responsiv design, som er tilpasset til alle skjermstørrelser

Les mer om bedriften
Telefonnummer
400 98 ...
Adresse

Smedasundet 66

5528 Haugesund

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Om oss

Webyy, Webdesign er en bedrift fra Kopervik som har drevet med webdesign i mange år og har god erfaring og leverer kvalitet nettsider med responsiv design, som er tilpasset til alle skjermstørrelser

Ønsker du å bestille en ny nettside?

Dagens forbrukere forventer at bedrifter har en nettside. Nettsiden din er ikke bare en kilde til informasjon, men også en kommunikasjonsplattform for kunden.

I tillegg til å være nyttig for de som allerede er interessert i bedriften, kan nettsiden tiltrekke seg mange nye kunder.

Det sies at omkring 75 % av alle kjøp begynner med et søk på nett.

Dine potensielle kunder «googler» produktene og tjenestene de ønsker å kjøpe, i håp om å finne den beste leverandøren/butikken.

Da er det viktig at bedriftens nettside er synlig. Nettsiden din er et ypperlig verktøy for å oppnå økt synlighet blant potensielle kunder.

Ved hjelp av søkemotoroptimalisering (SEO) og søkemotormarkedsføring (SEM), kan du sikre at nettsiden havner høyere i Googles søkeresultater.

Vi hjelper deg med å lage ny nettside til bedriften

Bedriftens nettside kan betraktes som et digitalt visittkort. Det er derfor viktig at en nettside er designet i tråd med bedriftens målsetninger, visjoner og estetikk. Potensielle kunder som besøker nettsiden bruker kun tre sekunder på å bedømme siden.

Dersom nettsiden din fremstår amatørmessig eller gammeldags, er det sannsynlig at den potensielle kunden velger å handle hos en konkurrent istedenfor. Det er derfor avgjørende å ha en nettside som er både gjennomført, informativ, brukervennlig og estetisk tiltrekkende.

Vi hjelper deg med å designe en nettside som appellerer til din spesifikke målgruppe. Vi tar hensyn til bransje, hva slags produkter/tjenester du selger og bedriftens målsetninger

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Webyy, Webdesign

Omsetning

0 tkr

Fortjenestemargin

0.00 %

Antall ansatte

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Webyy, Webdesign er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

WEBYY, WEBDESIGN ØSTEN

Org.nr:

927123282

Selskapsform:

ENK

NACE-bransje

62.010 Programmeringstjenester

Registrert i MVA

Nei

Stiftelsesdato

Lederstillinger/Administrasjon
Tobias Østen

Innehaver

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

40098906

4009 8906

400 98 906

40 09 89 06