Om firma

Zenit advokater har kontor i Tønsberg, og skal være det naturlige lokale førstevalget innenfor våre spesialfelt. Vi blir også sett på som en attraktiv samarbeidspartner for klienter utenfor vår region, som følge av vår tette...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
33 31 67...
Adresse

Rambergveien 25B

3115 Tønsberg

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Åpent

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Zenit advokater Advokat, Tønsberg - 1
Zenit advokater Advokat, Tønsberg - 2
Zenit advokater Advokat, Tønsberg - 3
Zenit advokater Advokat, Tønsberg - 4
Zenit advokater Advokat, Tønsberg - 5

Om oss

Zenit advokater har kontor i Tønsberg, og skal være det naturlige lokale førstevalget innenfor våre spesialfelt. Vi blir også sett på som en attraktiv samarbeidspartner for klienter utenfor vår region, som følge av vår tette oppfølging, spisskompetanse og fremoverlente holdning. Vi strekker oss langt for våre klienter og har en responsgaranti på 24 timer!

SPESIALISTER

Zenit advokater er spesialister på tvisteløsning og jobber særlig med spørsmål knyttet til bygg og anlegg, handel og industri og eiendom. Vi har i tillegg også advokater med spesiell kompetanse knyttet til spørsmål om sikkerhet og beredskap. Med oss i front kan du være trygg på at din side av saken blir presentert på en god måte, og vi er alltid opptatt av verdiskaping for klienten. Vi har lang erfaring innenfor våre fagområder. Dersom vi ikke lykkes med å finne en god løsning utenfor rettsapparatet, så har vi ført et tresifret antall slike saker for domstolene, og vil sørge for at saken din blir lagt frem med engasjement og faglig dyktighet. Vi tar også oppdrag som voldgiftsdommere.

TETT PÅ

Vi legger vekt på å kjenne våre klienter og deres virksomhet, enten de holder til i Vestfold eller andre steder i innland og utland. Ny teknologi gjør det enkelt å dele informasjon og avholde møter uten fysiske begrensninger. Samtidig besøker vi også gjerne våre klienter der de er, eller de tas imot av våre advokater i Tønsberg.

HVOR FINNER DU OSS

Vi holder til i Tønsberg kommune, men på Kaldnes Brygge på Nøtterøysiden med enkel kommunikasjon med bil via kanalbroen eller til fots over gangbroen fra Tønsberg brygge. Adresse: Rambergveien 25, 3115 Tønsberg.

Zenit advokaters valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Zenit advokater

Omsetning

7 467 tkr

Fortjenestemargin

20.90 %

Antall ansatte

5

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Zenit advokater er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

ZENIT ADVOKATER AS

Org.nr:

912313255

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

69.100 Juridisk tjenesteyting

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

28.07.2013

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

33316768

3331 6768

333 16 768

33 31 67 68