Om Zenit advokater

Zenit advokater har kontor i Tønsberg, og skal være det naturlige lokale førstevalget innenfor våre spesialfelt. Vi blir også sett på som en attraktiv samarbeidspartner for klienter utenfor vår region, som følge av vår tette oppfølging, spisskompetanse og fremoverlente holdning. Vi strekker oss langt for våre klienter og har en responsgaranti på 24 timer!

SPESIALISTER

Zenit advokater er spesialister på tvisteløsning og jobber særlig med spørsmål knyttet til bygg og anlegg, handel og industri og eiendom. Vi har i tillegg også advokater med spesiell kompetanse knyttet til spørsmål om sikkerhet og beredskap. Med oss i front kan du være trygg på at din side av saken blir presentert på en god måte, og vi er alltid opptatt av verdiskaping for klienten. Vi har lang erfaring innenfor våre fagområder. Dersom vi ikke lykkes med å finne en god løsning utenfor rettsapparatet, så har vi ført et tresifret antall slike saker for domstolene, og vil sørge for at saken din blir lagt frem med engasjement og faglig dyktighet. Vi tar også oppdrag som voldgiftsdommere.

TETT PÅ

Vi legger vekt på å kjenne våre klienter og deres virksomhet, enten de holder til i Vestfold eller andre steder i innland og utland. Ny teknologi gjør det enkelt å dele informasjon og avholde møter uten fysiske begrensninger. Samtidig besøker vi også gjerne våre klienter der de er, eller de tas imot av våre advokater i Tønsberg.

HVOR FINNER DU OSS

Vi holder til i Tønsberg kommune, men på Kaldnes Brygge på Nøtterøysiden med enkel kommunikasjon med bil via kanalbroen eller til fots over gangbroen fra Tønsberg brygge. Adresse: Rambergveien 25, 3115 Tønsberg.

Zenit advokaters valgte linker

Eier du bedriften?

Logg in
  • Zenit advokater Advokat, Tønsberg - 1
  • Zenit advokater Advokat, Tønsberg - 2
  • Zenit advokater Advokat, Tønsberg - 3
  • Zenit advokater Advokat, Tønsberg - 4
  • Zenit advokater Advokat, Tønsberg - 5

Zenit advokater, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

ZENIT ADVOKATER AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

28.07.2013

Org.nr:

912313255

Aksjekapital

150000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

69.100 Juridisk tjenesteyting

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Pål Skarnes Jensen

Styrets leder

Daniel Wikstøl

Styremedlem

Pål Skarnes Jensen

Styremedlem

Knut Samuelsen Matre

Økonomisk informasjon

Omsetning

9 896 tkr

Fortjenestemargin

46,3 %

Antall ansatte

6