Om Älvsbyhus Norge AS

Vår filosofi er at man skal kunne bo godt i et flott hus og likevel ha penger til overs til andre ting. Det var slik vi tenkte da Älvsbyhus startet for 75 år siden og det er slik vi fortsatt tenker. Alle Älvsbyhus har derfor fast pris og våre tilvalg er rimelige.

Bildegalleri

  • Älvsbyhus Norge AS Entreprenør, Moss - 1
  • Älvsbyhus Norge AS Entreprenør, Moss - 2
  • Älvsbyhus Norge AS Entreprenør, Moss - 3
  • Älvsbyhus Norge AS Entreprenør, Moss - 4
  • Älvsbyhus Norge AS Entreprenør, Moss - 5
  • Älvsbyhus Norge AS Entreprenør, Moss - 6
  • Älvsbyhus Norge AS Entreprenør, Moss - 7
  • Älvsbyhus Norge AS Entreprenør, Moss - 8
  • Älvsbyhus Norge AS Entreprenør, Moss - 9
  • Älvsbyhus Norge AS Entreprenør, Moss - 10

Omtaler om Älvsbyhus Norge AS

Hudpleie

mer enn ett år siden

Huset er flott, perfekt planløsning, store åpne fine rom og grei standard på alt. Ingen feil eller mangler. Kundeservicen vi har fått hittil har vært super. Vi har ikke noe å utsette på Alvsbyhus, på tross av at vi var skeptiske etter å ha lest mye negativ omtale.

Nikolai Hansen

mer enn ett år siden

Dette firmaet bør man styre langt unna. Filosofien går på å selge flest mulig hus, uten hensyn til kvalitet.

Klagehåndteringen går ut på å ignorere, trenere og rett og slett skremme kunden til å godta huset som det er.

Har selv vært i retten med dem og så lang vunnet. Ankesaken er i anmarsj. De anker selv med dårlig utgangspunkt for å fordyre saken.

Misfornøyd med Älvsbyhus

mer enn ett år siden

Jeg vil gjerne advare alle mot å kjøpe et Älvsbyhus. Huset er et"billighus" og det var forventet. Vi har derfor brukt mye penger på å sette det i den stand vi ønsket. Det må man evt påregne. Det vi imidlertid ikke haddecregnet med var deres elendige kundeservice. Etter overtakelsen av huset oppsto det en rekke problemer(mangler), bl.a med store sprekker i tapetet, dårlig finisharbeider, skjev panel osv. I det du får nøklene til boligen,vil du ikke se -eller høre noe mer fra Älvsbyhus. Selv etter utallige forsøk på telefonsamtaler,e-poster og skriftlige brev,er det ikke mulig å oppnå kontakt. Älvsbyhus ignorerer kundene sine så snart de har fått pengene sine,og de gjør ingen forsøk på å rydde opp etter seg. I det du faktisk får et svar får du kun generelle svar, og du får beskjed om at du nettopp har kjøpt et billighus, og at du derfor må påregne at problemer oppstår og som du evt må stå for selv. Vi har en god sak på hånden, men etter over to år med utallige forsøk på å få Älvsbyhus til å ordne opp, orker vi dessverre ikke mer. Jeg anbefaler ingen å gå inn i et kjøp med Älvsbyhus!Vi angrer veldig og står igjen som tapende part i saken, hvor vi selv må stå for kostnader med å utbedre mangler ved boligen.Frekt og ufint av Älvsbyhus!!

Trygve Reiersølmoen

mer enn ett år siden

Vi kjøpte og bygget Alvsbyhus for 3 år siden og min kone påpekte under byggingen at gulvet i stue og kjøkken virket ujvnet. Dette ble avvist, men etter 2 år kom de og forsøkte å rette feilen. Dette førte til en midlertidig bedring. Nå når problemet viser seg at fortsatt er der velger Alvsbyhus og ikke svare på e post. Vi hadde håpet på et lettstelt hus på våre gamle dager, men har så langt bare kjøpt problemer.

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

692354406923 5440692 35 44069 23 54 40