Om Øyesenteret (Svein Salvesen AS)

Øyelegene Svein Salvesen og Per Nordal holder til i Øyesenteret, et helt nytt og moderne senter som ligger ca. 100 m fra Tinghuset i Oslo. Vi tar her i mot pasienter med alle typer øyelidelser. Pga stor pågang har ventetiden dessverre økt, nye pasienter må påregne ca. 2-3 måneders ventetid på vurdering. Senteret drives som en del av det offentlige helsetilbud, dvs. at det er vanlige egenandeler og frikort gjelder.

Bildegalleri

  • Øyesenteret (Svein Salvesen AS) Øyelege, Oslo - 1
  • Øyesenteret (Svein Salvesen AS) Øyelege, Oslo - 2
  • Øyesenteret (Svein Salvesen AS) Øyelege, Oslo - 3

Øyesenteret (Svein Salvesen AS), Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

-

Selskapsform:

-

Stiftelsesdato

-

Org.nr:

-

Aksjekapital

-

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

Lederstillinger/Administrasjon

Omtaler om Øyesenteret (Svein Salvesen AS)

Josef Ivanovsky

mer enn ett år siden

Etter. Siste besøk angående grå stær på venstre siden fikk jeg beskjed om å bestille timen når tilstand bli være. Etter 2 år har situasjon blitt være og da ringte jeg for å bestille time. Til min forundring fikk jeg beskjed at etter så lang tid må jeg komme med ny henvisning. Vil det si at jeg må sannsynligvis vente igjen 12 uker plus den tiden til besøk hos min fastlege for å få henvisning. Er dette fornuftig?

Anne Haugsgjerd

mer enn ett år siden

Får ingen kvittering på at jeg har sendt en Mail med avbestilling av time hos øyelege. Dette er veldig irriterende da man blir fakturert for time man ikke har avbestilt. Uten kvittering, har jeg ingen bevis