Om Østerbø Fjellstove AS

Østerbø Fjellstove ligger idyllisk til ved Aurdalsvatnet i den vakre Aurlandsdalen, like ved riksvei 50 (Aurland - Hol). En moderne fjellstove med de fleste fasiliteter hvor nytt og gammelt er i fin harmoni.

Østerbø Fjellstove (820 m.o.h.)ligger i Aurland kommune i Sogn og Fjordane fylke. Fjellstova ligger idyllisk til ved Aurdalsvatnet midt i den vakre Aurlandsdalen, like ved riksvei 50 Aurland - Hol. Dette er en av hovedveiene mellom Oslo og Bergen, og det er kort avstand til Nærøyfjorden verdsarvområde, Sognefjorden, Flåm med Flåmsbanen, Stegastein og Borgund stavkirke.

Beliggenheten midt i Aurlandsdalen byr på spennende naturopplevelser. En kan legge opp dagsturer etter form og lyst. Det kan være høyfjellsturer med vandring på breer, fiske i fjellvann, vandre på merkede/umerkede stier eller velge de gamle kløvstier.

Østerbø Fjellstove er utgangspunktet for fotturen fra Østerbø til Vassbygdi. Dette er siste dagsetappe av DNT`s 3 - dagers fottur gjennom Aurlandsdalen med start på Finse. Du kan velge å gå fra hytte til hytte eller bruke oss som base for dagsetapper.

Østerbø Fjellstove har røtter tilbake til 1600-tallet. I dag er det en moderne fjellstove med de fleste fasiliteter, hvor nytt og gammelt er i fin harmoni. Allerede på tunet får man et historisk møte der et stabbur fra 1740, laftet i bjørk, hilser oss velkommen. Resepsjonen er laftet i 1772, og har bevart sitt særpreg.

Vi har et variert overnattingstilbud fra fjellstoverom med DNT priser til hotellrom, hytter, leiligheter, og camping. Egen kurs og konferanseavdeling.

Eier du bedriften?

Logg in
  • Østerbø Fjellstove AS Hotell, Aurland - 1
  • Østerbø Fjellstove AS Hotell, Aurland - 2
  • Østerbø Fjellstove AS Hotell, Aurland - 3
  • Østerbø Fjellstove AS Hotell, Aurland - 4
  • Østerbø Fjellstove AS Hotell, Aurland - 5
  • Østerbø Fjellstove AS Hotell, Aurland - 6
  • Østerbø Fjellstove AS Hotell, Aurland - 7
  • Østerbø Fjellstove AS Hotell, Aurland - 8
  • Østerbø Fjellstove AS Hotell, Aurland - 9

Østerbø Fjellstove AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

ØSTERBØ FJELLSTOVE AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

22.05.1992

Org.nr:

964115532

Aksjekapital

550000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

55.101 Drift av hoteller, pensjonater og moteller med restaurant

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Sandra Johannsen

Styrets leder

Per Steinar Melås

Varamedlem

Åse Melås

Økonomisk informasjon

Omsetning

5 685 tkr

Fortjenestemargin

−1,7 %

Antall ansatte

1 - 4