Om Østfold Hundesenter

Østfold Hundesenter tilbyr kurs og aktiviteter for hunder. Vi har kontor og egen treningsplass i Askim, men holder også kurs andre steder - Marker, Mysen og Spydeberg. Ønsker du at vi setter opp kurs et annet sted? Ta kontakt så finner vi en løsning!

Om oss

Østfold Hundesenter tilbyr kurs og aktiviteter for hunder. Vi har kontor og egen treningsplass i Askim, men holder også kurs andre steder - Marker, Mysen og Spydeberg. Ønsker du at vi setter opp kurs et annet sted? Ta kontakt så finner vi en løsning! I vinterhalvåret forsøker vi så godt det lar seg gjøre å holde en del av kursene i en oppvarmet hall i Mysen. Dette gjør at vi kan holde kurs for de minste valpene gjennom hele året uavhengig av vær og vind. Alle våre kurs er basert på positiv belønningsbasert trening.

Det er ikke alltid hunden oppfører seg som forventet. Vi tilbyr da privattimer hvor man kan trene på spesielle ting som for eksempel passering.

Av og til blir utfordringene for store til at vi klarer å løse dem selv. Mange av oss har «prøvd alt», men det har allikevel ikke ført til en løsning på utfordringen. En privattime med bakgrunnsinformasjon, vil kunne hjelpe deg og hunden din. Vi kan da sammen finne frem til hvorfor problematferden har oppstått og hvordan du/dere kan trene på å eliminere eller minske atferden.

Alle våre instruktører kan kontaktes for å avtale privattime.

Østfold Hundesenters valgte linker

Bildegalleri

  • Østfold Hundesenter Kjæledyr - Tjenester, Indre Østfold - 1
  • Østfold Hundesenter Kjæledyr - Tjenester, Indre Østfold - 2
  • Østfold Hundesenter Kjæledyr - Tjenester, Indre Østfold - 3

Østfold Hundesenter, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnØSTFOLD HUNDESENTER JANNE MAGNESEN
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:920778011
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje96.090 Personlig tjenesteyting ikke nevnt annet sted

Lederstillinger/Administrasjon

Janne Anita MagnesenInnehaver