Om Østfold Hundesenter

Østfold Hundesenter tilbyr behandling, veiledning og atferdskonsutasjon. Behandlingen består av blant annet massasje og trening. Vi bruker også laser i behandlingen. Behandling foregår i våre lokaler i Askim. Ved behov kan vi komme hjem til deg.I tillegg blir det avhold ulike aktiviteter og kurs.

Om oss

Det er ikke alltid hunden oppfører seg som forventet, av og til har vi behov for litt ekstra hjelp.

Av og til blir utfordringene for store til at vi klarer å løse dem selv. Mange av oss har «prøvd alt», men det har allikevel ikke ført til en løsning på utfordringen.

Ofte er smerter eller annen underliggende sykdom årsak til en problematferd. Kanskje hunden pluteslig har blitt redd for noe den ikke har reagert på tidligere, endret søvnmønster, små endringer i hverdagen som kan være vanskelig å sette fingeren på. Vi tilbyr en komplett pakke hvor vi også kan behandle muskler og gi et treningsopplegg for dette.

En vanlig årsak til endring i atferd er sykdom/smerte/ubehag hos hunden. Vi anbefaler derfor en utredning hos veterinær/kiropraktor om du har mistanke om dette. Vi forbeholder oss retten til å vente med å lage en treningsplan dersom det er klare tegn på at hunden må utredes/behandles av veterinær eller andre hundeterapeauter.

Galen Myotherapy som vi tilbyr er en massasje, trenings og rehabiliteringsterapi. Det forbedrer ledd- og muskelhelse, hjelper rehabiliteringen av hunder med muskel- og skjelettproblemer og kan lindre smerte.

Vi bruker spesialiserte massasjeteknikker og rehabiliterende øvelser for å gi effektiv smertebehandling og målbare resultater innen 1-3 økter.

For at din hund skal få tillitt og føle seg trygg bruker vi Positiv Pact: Positive PACT er basert på en syklus med valgstyrt behandling som involverer pasienten (hunden), eier og terapeuten. Det blir tilrettelegge slik at hunden hele tiden har bevegelsesfrihet og selv er med på å velge hvor og hvor mye som skal behandles. Når hunden selv er med å kontrollere intensiteten og tempoet i behandlingen, er det mulig å behandle områder som ellers ville vært svært motstandsdyktige mot enhver form for kontakt.

Vil du vite mer, se vår hjemmeside: www.ostfoldhundesenter.no

Østfold Hundesenters valgte linker

Eier du bedriften?

Logg in
  • Østfold Hundesenter Kjæledyr - Tjenester, Indre Østfold - 1
  • Østfold Hundesenter Kjæledyr - Tjenester, Indre Østfold - 2
  • Østfold Hundesenter Kjæledyr - Tjenester, Indre Østfold - 3

Østfold Hundesenter, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

ØSTFOLD HUNDESENTER JANNE MAGNESEN

Selskapsform:

Enkeltpersonforetak

Stiftelsesdato

-

Org.nr:

920778011

Aksjekapital

0

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

96.090 Personlig tjenesteyting ikke nevnt annet sted

Lederstillinger/Administrasjon

Innehaver

Janne Anita Magnesen

Økonomisk informasjon

Omsetning

-

Fortjenestemargin

-

Antall ansatte

-