Se på kart
Grefsheimvegen 1072350 Nes På Hedmarken

Nordens mest omfattende utdannelse innen hundemassasje. Utdannelsens varighet er på ca. 1 år. Etter endt utdanning får du tittelen Aut. Hundemassør. De som ønsker å lære hundemassasje til hjemmebruk trenger kun nybegynnerkurs og ev. VK1.

Mosseveien 2261169 Oslo

Dyrebeskyttelsen Norge Oslo og Akershus (DOOA) er Norges største og eldste lokalforening tilknyttet medlemsorganisasjonen Dyrebeskyttelsen Norge (DN)

Bergerveien1408 Kråkstad

Vi er et autorisert hundepensjonat med plass til ca. 30 hunder. Pensjonatet ligger godt skjermet i landlige omgivelser, noe som gjør den til et yndet rekreasjonssted for hunder. Vi som har vårt daglige virke på kennelen har drevet siden 1986. Vi har over 30 år erfaring med hund. Dette innkluderer erfaring med brukshund og lydighet, samt erfaring med tjenestehund.

Kapellveien 841452 Nesoddtangen

Vi ligger på flaskebekk senteret på utsiden av bygget ved siden av Raudsand data.Den er drevet av veterinær Live Strøm som er opprinnelig fra Nesodden. Hun er innunder en spesialisering utdannelse på tannhelse hund og kattVi kan bl.a. tilby: Tannrens og trekk av tenner I Kirugi- fjerning av svulster og annet.* Vaksine* id merking* Kastrering hund og katt. (ikke tispe)* Røntgen* Ultralyd* Oppstalling* Blodprøve med hematologi* HenvisningVi kommer gjerne på hjemmebesøk hvis ønskelig.

Blomsholmveien 11580 Rygge

1 (2)

Klipper og steller hunder.

Dr.Randers gate 51830 Askim

Østfold Hundesenter tilbyr behandling, veiledning og atferdskonsutasjon. Behandlingen består av blant annet massasje og trening. Vi bruker også laser i behandlingen. Behandling foregår i våre lokaler i Askim. Ved behov kan vi komme hjem til deg.I tillegg blir det avhold ulike aktiviteter og kurs.

Engelia 472019 Skedsmokorset

Korset Dyredoktor er et lokalt dyrlegetilbud i Lillestrøm og omegn for dem som ønsker å ta behandlingen hjemme. Ved behov, reiser jeg også på hjemmebesøk ellers på Nedre Romerike og i Ullensaker.

Fabrikkvegen 162166 Oppaker

Trenger hunden din pelsstell?Gi hunden din pleie og stell den fortjener.

Rødsveien 761781 Halden

Velkommen til oss for fòr og utstyr til hund og katt og hundekurs.

Strømfossveien 12551892 Degernes

Velkommen til Hundefrisør Therese Hellegaard, din hundefrisør i Rakkestad! Vi tilbyr klipp, bading, trimming, klørklipp og pleie for hunder i alle størrelser. Vårt erfarne team tilpasser tjenestene til hver hunds unike behov, og vi har et utvalg av produkter for alle raser og allergier. Besøk oss for å holde din firbente venn vakker og velstelt!

Syltefjordvegen 19990 Båtsfjord

Hundefrisør basert i Finnmarksområdet. Vårt miljø er designet for å være rolig og behagelig, som bidrar til en stressfri opplevelse for din hund. Vi sikrer hundens velvære ved kun å bruke høykvalitets grooming-produkter som er skånsomme for hundens pels og hud.