Om Øvre Romerike Eiendom AS

Eiendomsutvikling - kjøp/salg av eiendom, prosjektering, oppføring av boliger og feltutbygging. Vi tar på oss alt fra tomtedelinger, reguleringsprosesser, byggeklare tomter og helt frem til nøkkelferdige boliger i samarbeid med Fenstad Bygg som entreprenør.

Tomteutvikling

Øvre Romerike Eiendom er søsterbedriften til Fenstad Bygg, og arbeider med tomteutvikling på Øvre Romerike.

---------------------------------

Vi har erfaring med alt fra små boligtomter med 2-3 enheter til større felt med flere hundre enheter og variert bebyggelse.

Gjennom årene har vi inngått samarbeid med både store og små grunneiere og gjort avtaler som både salg av areal, opsjonsavtaler eller samarbeidsavtaler helt til feltene er bygget ut.

Vi tar på oss alt fra tomtedelinger, reguleringsprosesser, byggeklare tomter og helt frem til nøkkelferdige boliger i samarbeid med Fenstad Bygg som entreprenør.

Kontakt oss for en uforpliktende prat om potensialet i din eiendom.

---------------------------------

VI ER ALLTID PÅ UTKIKK ETTER GRUNNEIERE

Øvre Romerike Eiendom jobber med tomteutvikling på Øvre Romerike og er alltid på leting etter eiendommer med utviklingspotensial. Vi vil gjerne komme i kontakt med grunneiere for et langsiktig og trygt samarbeid.

Øvre Romerike Eiendom er søskenbedriften til tømrerbedriften Fenstad Bygg og ble startet av de samme eierne i 1995. Erfaring med alt fra små boligtomter til større felt med flere hundre enheter, og har oppgjennom inngått flere samarbeid med både store og små grunneiere.

– Vi jobber stort sett med grunneiere som vi lager forskjellige typer kjøps- eller samarbeidsavtaler med. Vi er alltid på utkikk etter grunneiere, for det er veldig få kjøpere som får tak i tomter privat i dag, sier Pål Anders Johnsen, daglig leder i Øvre Romerike Eiendom og salgskonsulent i Fenstad Bygg.

---------------------------------

Øvre Romerike Eiendom tar seg gjerne av hele reguleringsprosessen og fører dialogen med kommunene – noe som er blitt både komplisert og tidskrevende for en grunneier i dag kontra for noen få år siden.

– Det er blitt en veldig mye tyngre prosess, og det er det nesten ingen privatpersoner som gjør selv lenger. Før sto kommunen for regulering til boligtomter, men nå legger de bare de langsiktige føringene for hvor det skal være boligbygging, understreker Pål Anders.

---------------------------------

Øvre Romerike Eiendom tar seg av alt fra tomtedelinger, reguleringsprosesser og byggeklare tomter, mens Fenstad Bygg som entreprenør bygger nøkkelferdige boliger. Nå om dagen går det mye i funkisboliger både ute på «landet» og i mer tettbygde strøk.

Eier du bedriften?

Logg in
  • Øvre Romerike Eiendom AS Eiendomsutvikling, Eiendomsforvaltning, Ullensaker - 1
  • Øvre Romerike Eiendom AS Eiendomsutvikling, Eiendomsforvaltning, Ullensaker - 2
  • Øvre Romerike Eiendom AS Eiendomsutvikling, Eiendomsforvaltning, Ullensaker - 3
  • Øvre Romerike Eiendom AS Eiendomsutvikling, Eiendomsforvaltning, Ullensaker - 4
  • Øvre Romerike Eiendom AS Eiendomsutvikling, Eiendomsforvaltning, Ullensaker - 5

Øvre Romerike Eiendom AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

ØVRE ROMERIKE EIENDOM AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

02.01.1988

Org.nr:

947675516

Aksjekapital

1019959

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

41.109 Utvikling og salg av egen fast eiendom ellers

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Pål-Anders Johnsen

Styrets leder

Trygve Håvard Johnsen

Styremedlem

Per Erik Johnsen

Styremedlem

Pål-Anders Johnsen

Økonomisk informasjon

Omsetning

45 927 tkr

Fortjenestemargin

7,1 %

Antall ansatte

7