ABC All Bright & Clear Synskirurgi AS logo

ABC All Bright & Clear Synskirurgi AS

Om firma

ABC Synskirurgi ble startet senhøsten 2002.  Vi har lang erfaring med synskirurgi.  Vi opererer alle typer synsfeil raskt og skånsomt. Kontakt oss for time!

Les mer om bedriften
Telefonnummer
800 80 ...
Adresse

Storgata 23

0184 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

ABC Synskirurgi ble startet senhøsten 2002.  Vi har lang erfaring med synskirurgi.  Vi opererer alle typer synsfeil raskt og skånsomt. Kontakt oss for time!

Om firmaet

ABC Synskirurgi ble etablert høsten 2002 i Larvik. Øyekirurg Dr. Trond Thilesen hadde allerede på den tiden opparbeidet seg god erfaring med laseren på Rikshospitalet i Oslo.

Etter noen år med stadig vekst, valgte vi i 2008 å etablere en avdeling i Oslo. Samtidig inngikk vi et tett samarbeid med Krogh Optikk.

Vi i ABC Synskirurgi er stolte av resultatene våre og kvaliteten på den jobben vi gjør. Alle i teamet er svært grundige og nøyaktige i sitt arbeid, og målet vårt er at alle som kommer til oss skal bli godt ivaretatt, og føle seg trygge gjennom hele prosessen.

Vår øyespesialist og kirurg, Dr Trond Thilesen, regnes som en av de fremste ekspertene på laseroperasjoner i Norge. Han jobbet tidligere på Rikshospitalet, hvor han spesialisert seg på laserbehandling av nærsynthet, langsynthet og skjeve hornhinner.

Alle som kommer til oss med et ønske om å behandle synet sitt får en ærlig tilbakemelding om hvilken type behandling som passer best og hvilke resultater man kan forvente seg. I enkelte tilfeller vil ikke kirurgi gi et tilfredsstillende resultat, eller det oppstår grunner til at en operasjon må utsettes. Vi har derfor strenge retningslinjer ift. når vi anbefaler å gjennomføre et slikt inngrep. Er vi i tvil, anbefaler vi aldri kirurgi!

Vi har et meget nært forhold til den engelske klinikken «Centre for Sight» i London, og diskuterer ofte faglige utfordringer og utveksler nyttige erfaringer med dem.

Våre to største leverandører av laserutstyr, AMO Abbott Medical Optics og Bausch & Lomb, har, på bakgrunn av våre resultater, valgt oss som referanseklinikk i Norden. Dette er vi selvsagt svært stolte av!

ABC All Bright & Clear Synskirurgi ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

ABC All Bright & Clear Synskirurgi AS

Omsetning

15 013 tkr

Fortjenestemargin

9.90 %

Antall ansatte

5

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra ABC All Bright & Clear Synskirurgi AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

ABC SYNSKIRURGI AS

Org.nr:

984890788

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

86.221 Spesialisert legetjeneste, unntatt psykiatrisk legetjeneste

Registrert i MVA

Nei

Stiftelsesdato

05.09.2002

Lederstillinger/Administrasjon
Nicolai Krogh

Daglig leder

Nicolai Krogh

Styrets leder

Trond Thilesen

Styremedlem

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

80080222

8008 0222

800 80 222

80 08 02 22