Om ABC All Bright & Clear Synskirurgi AS

ABC Synskirurgi ble startet senhøsten 2002.  Vi har lang erfaring med synskirurgi.  Vi opererer alle typer synsfeil raskt og skånsomt. Kontakt oss for time!

Om firmaet

ABC Synskirurgi ble etablert høsten 2002 i Larvik. Øyekirurg Dr. Trond Thilesen hadde allerede på den tiden opparbeidet seg god erfaring med laseren på Rikshospitalet i Oslo.

Etter noen år med stadig vekst, valgte vi i 2008 å etablere en avdeling i Oslo. Samtidig inngikk vi et tett samarbeid med Krogh Optikk.

Vi i ABC Synskirurgi er stolte av resultatene våre og kvaliteten på den jobben vi gjør. Alle i teamet er svært grundige og nøyaktige i sitt arbeid, og målet vårt er at alle som kommer til oss skal bli godt ivaretatt, og føle seg trygge gjennom hele prosessen.

Vår øyespesialist og kirurg, Dr Trond Thilesen, regnes som en av de fremste ekspertene på laseroperasjoner i Norge. Han jobbet tidligere på Rikshospitalet, hvor han spesialisert seg på laserbehandling av nærsynthet, langsynthet og skjeve hornhinner.

Alle som kommer til oss med et ønske om å behandle synet sitt får en ærlig tilbakemelding om hvilken type behandling som passer best og hvilke resultater man kan forvente seg. I enkelte tilfeller vil ikke kirurgi gi et tilfredsstillende resultat, eller det oppstår grunner til at en operasjon må utsettes. Vi har derfor strenge retningslinjer ift. når vi anbefaler å gjennomføre et slikt inngrep. Er vi i tvil, anbefaler vi aldri kirurgi!

Vi har et meget nært forhold til den engelske klinikken «Centre for Sight» i London, og diskuterer ofte faglige utfordringer og utveksler nyttige erfaringer med dem.

Våre to største leverandører av laserutstyr, AMO Abbott Medical Optics og Bausch & Lomb, har, på bakgrunn av våre resultater, valgt oss som referanseklinikk i Norden. Dette er vi selvsagt svært stolte av!

ABC All Bright & Clear Synskirurgi AS' valgte linker

Bildegalleri

  • ABC All Bright & Clear Synskirurgi AS Fastlege, Oslo - 1
  • ABC All Bright & Clear Synskirurgi AS Fastlege, Oslo - 2
  • ABC All Bright & Clear Synskirurgi AS Fastlege, Oslo - 3
  • ABC All Bright & Clear Synskirurgi AS Fastlege, Oslo - 4
  • ABC All Bright & Clear Synskirurgi AS Fastlege, Oslo - 5
  • ABC All Bright & Clear Synskirurgi AS Fastlege, Oslo - 6
  • ABC All Bright & Clear Synskirurgi AS Fastlege, Oslo - 7

ABC All Bright & Clear Synskirurgi AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnABC SYNSKIRURGI AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato05.09.2002
Org.nr:984890788
Aksjekapital100000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje86.221 Spesialisert legetjeneste, unntatt psykiatrisk legetjeneste

Lederstillinger/Administrasjon

Nicolai KroghDaglig leder
Nicolai KroghStyrets leder
Trond ThilesenStyremedlem
Rita Aadne LudviksenStyremedlem

Mulige nummerkombinasjoner

800802228008 0222800 80 22280 08 02 22