Om Accountor Hamar AS

Accountor Hamar er franchisetaker i Nord-Europas største regnskaps- og rådgivningskjede. Vi ble etablert i 1973 og har lang og bred erfaring innenfor de fleste bransjer. Vi er også forhandler og yter support på programmene PowerOffice Go (sky-basert økonomiprogram) og Cornerstone (medlemskap og fundraising). Mer info om oss finnes her: https://www.youtube.com/watch?v=E5orXGY992k&t

Om firmaet

Vi er Nord-Europas største selskap innen økonomi- og rådgivingstjenester. Størrelse har betydning, for vi vil gjerne være nær kundene våre og investere i deres fremtid.I Norge er vi representert på over 70 lokasjoner i Norge.

Vi ønsker hele tiden å tenke nytt om økonomitjenester. Vi investerer i nye digitale tjenester, og utvikler våre medarbeidere til bedre økonomistyringseksperter. Alt vi gjør er av hensyn til kundene våre. Vi hjelper like gjerne store kunder som mindre selskap. Vi jobber med mennesker - det handler om forholdet mellom deg og oss. Vi vil gi deg en optimal kundeopplevelse, både med digitale og personlige tjenester.

Våre kunderløfter;

- Vi leverer rett i tide

- Vår ekspertise er nær deg

- Vi kommuniserer klart og ofte

Bildegalleri

  • Accountor Hamar AS Regnskap, Hamar - 1
  • Accountor Hamar AS Regnskap, Hamar - 2
  • Accountor Hamar AS Regnskap, Hamar - 3
  • Accountor Hamar AS Regnskap, Hamar - 4

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

625396506253 9650625 39 65062 53 96 50