Om Adam og Eva Arkaden

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Adam og Eva Arkaden

F

mer enn ett år siden

Har hatt mange frisører opp gjennom årene, men nå har Adam og Eva Arkaden fått en fast kunde hos seg. Ihvertfall hos den dyktige frisøren Raj. Jeg lot han klippe meg som han selv syntes kunne passet meg. 40 minutter etter klippet så var jeg mest fornøyd av alle frisørene jeg har vært hos før. Med andre ord, så vil jeg anbefale ALLE, både damer og herrer å klippe seg hos Raj. Tusen takk igjen, vi sees nok:)

Åsa

mer enn ett år siden

Frisörerna lyssnar till mina behov och önskemål. Det sätter jag pris på, så det är värt att betala lite extra. Kur och huvudmassage var enormt nice! :)

Synne SN

mer enn ett år siden

her er det mange flinke frisører som kan yrket sitt godt, alltid fornøyd:) Vil spesielt anbefale Annsofi, Jennie og Jasmine:) Fantastisk flinke, en drøm og sitte i stolen når en av de står bak:)

Camilla G

mer enn ett år siden

Klippet meg hos Stian i går. Veldig dyktig kar som kom med gode forslag for mitt hår. Effektiv samtidig som han tok seg god tid. For første gang er jeg skikkelig fornøyd med en klipp. Likte spesielt at han foreslo å beholde lengde på håret. Anbefales!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Alltid like fornøyd etter besøket hos Adam og Eva på Arkaden. Utrolig bra service og dyktige frisører.