Om Advokat Hilde Vale

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Advokat Hilde Vale

Katrine Lindenhoff-Bø

mer enn ett år siden

Hilde Vale er en særdeles dyktig advokat, og i tillegg er hun et veldig godt menneske! Hun har stått ved min side i en svært lang, og vanskelig tid, og stilt opp mer enn noen kunne forvente. Jeg anbefaler henne på det sterkeste. Uten tvil, fra mitt ståsted, en av norges beste advokater innen sitt felt!

Aline Wilson

mer enn ett år siden

Har hatt henne som Advokat. Hun er kjempeflink og kan ikke bare faget sitt, men hun har også forståelse og medfølsomhet for menneskene bak sakene. Ville alltid valgt henne igjen!!! Hun er en tøff advokat som bryr seg om klientene sine.

Margrethe Hopmo

mer enn ett år siden

Hilde Vale er en fabelaktig advokat med utømmelig kunnskap, kløkt, motivasjon og entusiasme. Når staten, i en eller annen form eller vesen, kommer for å rive hjemmet ditt, bør Hilde være med deg for å snakke din sak. I årevis har hun stått på, halt og dratt, lokket og lirket. Jeg er evig takknemlig, og nøler ikke et sekund med å anbefale Hilde til alle fortvilte huseiere i øst og vest.

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

907452499074 5249907 45 24990 74 52 49