Om Advokatfirmaet Espen Refstie

Advokat Espen Refstie har kontor i gågata i Sandvika sentrum. Strafferett, bistandsadvokat, barnevern og barnefordelingssaker, familierett, fri rettshjelp for å nevne noen rettsområder. Bare ring, og kan jeg ikke ta telefonen der og da, legg igjen beskjed så ringer vi tilbake.

Advokat Espen Refstie

Vi arbeider med rådgivning, konfliktløsing og sakførsel for domstolene.

Advokat Espen Refstie har årelang erfaring innen strafferett som forsvarer, barnevern, samt barnefordelingssaker, familierett, fri rettshjelp for å nevne noen rettsområder. Ta kontakt for en nærmere prat om din sak.

Bildegalleri

  • Advokatfirmaet Espen Refstie Advokat, Bærum - 1
  • Advokatfirmaet Espen Refstie Advokat, Bærum - 2
  • Advokatfirmaet Espen Refstie Advokat, Bærum - 3

Advokatfirmaet Espen Refstie, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnADVOKATFIRMAET ESPEN REFSTIE
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:988778508
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje69.100 Juridisk tjenesteyting

Lederstillinger/Administrasjon

Espen RefstieInnehaver

Omtaler om Advokatfirmaet Espen Refstie

J.kristofer.W

mer enn ett år siden

Næsten alt hvad han gjorde, han fikk mig ut mange gange pga skrivefejl i anklagerskriftet osv.osv. en rigtig intelegent Advokat,som vil kæmpe for dig, hvis du ikke er helt svekka og har gjort sånna ting som ja det som er det laveste mand kan gjøre,børn gamle damer,voldtægt osv,han ville ikke tage din sag engang,men er du en a gutta der har bruk for hjælp med noget heftig ting så er han din maaan! Det er min beste Advokat jeg haft og vil få hvis det skulle skje....

Henning

mer enn ett år siden

Har fått hjelpe til alt av Espen Refstie har til og med ringt han i helgene å han tar tlf å detta som blir skrivet neden for er tull alle vennene mine er kjempe for nøyde. Han hjelper dere med alt... Bare å ringe så hjelper han derer med en gang. Hvis politiet plager dere er han rett mann snakker om erfaringer...... Espen Refstie er en kjempe dyktig advokat å vill anbefale han til alle!!!

stig linløkken

mer enn ett år siden

Har hatt espen som advokat i 10-15 år og har bare positive ting å si om denne kjernekaren. Skal nå igang med en banefordelingssak igjen (han vant første runde selv om motpart tok det helt til høysterett)... kan ikke si jeg gleder meg til nok en runde, men å ha espen ved min side gjør meg ihvertfall trygg på at barnet mitt ender opp der han har det best. Kan absolutt anbefale espen til dere alle om det er kriminalsaker eller barnefordelingssaker.

Rolf E Nordby

mer enn ett år siden

Ifm en straffesak, opprinnelig en foreleggsak, oppsøkte jeg advokat Espen Refstie, som jeg ble anbefalt av en bekjent. Da saken skulle opp for tingretten tidl. iår, ble jeg gitt det råd og gå til politilegen å få dennes vurdering av meg.
Møtte da opp hos politilegen, som etter en halvtimes konsultasjon skrev det mest kompromitterende partsinnlegg som tenkes kan i påtalemyndighetes favør. Dokumentet ble lest opp i sin helhet i tingretten og lagt til grunn for dommerens konklusjon om mitt straffverdige forsett. Prøvde i ettertid å ta opp med Refstie hvorfor hans sendte meg til denne """legen""", men her ble Refstie svar skyldig .....
Jeg tapte saken fullstendig grunnet dette og denne "rapporten" som altså ble forfattet etter initiativ av min forsvarer - altså grunnet en helt perifer person som hverken kjenner meg eller saken min. Iflg Refstie sendte han meg dit kun for å vurdert min tilregnelighet, men "legen" gikk langt utover dette mandatet ved å karakterisere meg som "retthaversk" m.v.
- Politiet gjør utvilsom mange tabber, ingen andre steder lyves det så mye som det gjøres i rettsalene, men jaggu tabber presumptivt gode advokater seg ut, i hvert fall gjorde Refstie det her. I ettertid har Refstie sagt til meg at han har full tillitt til politilegn(e) og rettspsykiatrien. Kanskje han ikke har fulgt helt med i Breiviksaken og den tvilsomme eksponering denne "bransjen" i denne forbindelse fikk ....
Er du kritisk til politiet og deres "politileger", oppsøk i hvert fall ikke Refstie.
Hele seansen oppleves i ettertid som belastende og meget frustrerende.

Mulige nummerkombinasjoner

970936369709 3636970 93 63697 09 36 36