Om Agder Massasjebad AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Agder Massasjebad AS

Katarina Mathiesen

mer enn ett år siden

Så dårlig service! Kjøpte april 2014 oppblåsbart spa til 5700 :- . Det virket bra første sesong. Nå når vi pakka det opp før sesong to viser det seg at det er ett ganske stort hul i en skjøt. Når vi kontakter selgere, henviser han oss direkte til importøren. Meget dårlig. Du som selgere burde gi oss som kunde den servicen o ordne med dette. Synes det er meget dårlig att man KUN på grunnlag av en bild via Mail kan si det er ikke produksjonsfeil. Er meget skuffet som kunde og det blir nok ikke noen mer handel med dere... Heller ikke noen god omtale til mi ne venner og bekjente.

Runar

mer enn ett år siden

Tok kontakt med Agder massasjebad for råd om vannbehandling av Jacuzzi etter store problemer med hud utslett etter bruk av mindre gode kjemikalier fra svensk bilutstyrs butikk.. Agder massasjebad fant frem anbefalte produkter for rens av Jacuzzi og videre klorbehandling. Etter rens og bruk av disse produktene har vi brukt jacuzzien uten noen utslett.

Karsten Reiersen

mer enn ett år siden

Etter å ha jakta på SPA bad i ca. et år havna vi tilbake igjen til Agder Massasjebad og Steinar. Vi kjøpte et bad etter vårt behov for et halvt år siden og har vært meget godt fornøyd med vårt Caldera SPA. Vi benytter det ca. 3 ganger i uka og velværen er på topp! Vi har blandet kjemi selv til nå men har gått over til SpaFrog som er meget enkelt! :-) Steinar er meget serviceminded og vi anbefaler han og Agder Massasjebad til de som er på utkikk etter kvalitet!

Arne Hamre

mer enn ett år siden

Rask og god oppfølging, ingen ventetid på jobben. TO hyggelige karer utførte ledskifte problemfritt.

OVE GABRIELSEN

mer enn ett år siden

Synes service og omtale av produktet var informativ , og selger var en humørfyllt og vennelig.
Grei levering på hjemmeadresse og fikk bruksanvisning på Svensk, som var lettfattelig. Alt i alt er vi strålende fornøyd med Agder Massasje bad og Caldera Spa type Aventine. Kan anbefale firmaet på det varmeste.

Sten Thorstensen

mer enn ett år siden

Jeg har ikke kjøpt bad av Agder Massasjebad, men tok kontakt med dem når jeg trengte påfyll av Lacoform midler. Meget god kunnskap, både når det gjelder massasjebad og motstrømsbasseng. I tillegg er prisene veldig lave. Kommer til å handle igjen :-)

Johnny B ildøy

mer enn ett år siden

Steinar Mammelund som innehaver av dette firma står på etter min mening nesten døynet rundt. Han svarer på mail langt etter mørkets frembrudd. Husk Steinar at kirkegården er full av gode arbeiderer som gikk bort atfor tidlig. Men måte på god service skal alle lete lenge etter. Har selv et Coast Spa fra Canade som eg kjøpte fra Sverige i 2005. Trengte deler og kontaktet Vikingbads levrandører. De klarte etter mye om og men å skaffe det eg trengte, men ville ikke ha noe med gamle eiere av Coast Spa. De er i dag forhandler av Disse i Norge nå. Snakk om god Service. Jeg vil ikke anbefale eiere m/ Coast Spa kjøpt før Vikingbad kom inn å kontakte De eller Deres underfirma for kjøp av deler eller utsyr. Ta heller kontakt med Agder Massasjebad som tidliger forhandlet Disse. De kan skaffe de meste til Disse karene. Eg har selv skiftet alle 49 dyser og nye buter i mitt manhatten kar. Det gikk riktignok litt tid, men alt kom som avtalt til avtalt pris. Løp og kjøp.

Randi Waage

mer enn ett år siden

Selv om vi ikke har kjøpt bad hos deg, stiller du med gode råd og vedlikeholdsprodukter. Jeg er takknemlig for din hjelp!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

vi hadde null peiling på massasjebad..og var mer enn forvirret etter besøk hos div leverandører:( Dette firmaet og Steinar har kunnskap og serviceinnstilling.Det er slik serviceminding vi trenger mer av i Norge.Vi er kjempefornøyd med vårt koselige og intime 2 personers kar:)

Sissel Myhre Bøe

mer enn ett år siden

Min oppfatning av Agder Massasjebad er veldig god. Er veldig fornøyd med badet og servicen som vi har fått så langt. Kom hjem til oss sent fredagskveld når det viste seg at noe var feil ved levering. Kom tilbake lørdag og hjalp med dosering av kjemikalier. Flott service. Håper og tror vi kan ringe Steinar når som helst. Kan anbefale å kjøpe bad av Steinar.

Kim

mer enn ett år siden

Etter å ha kikket rundt en stund, kjøpte vi bad i juni 2012 av Agder Massasjebad og Steinar . Vi fant raskt ut at her var det en som har høy fagkunnskap og kompetanse om massajebad, samtidig som han er veldig service innstilt. Vi har ikke angret et sekund på at vi handlet med Steinar. Han stiller alltid opp visst det er noe vi lurer på eller trenger av kjemikalier, uansett ukedag eller tid på døgnet. Det at han har utrolig gode priser på kjemikalier er heller ikke noe minus :-)

Truls

mer enn ett år siden

Forsøkte å få kjøpe et med salt slik jeg hadde i USA,
Da fikk jeg en lang avhandling om hvor skadelig det var for meg og bassenget ????
I USA og Australia er 95% av alle basseng utstyrt med saltsystem......kjøpte meg derfor bad med annen norsk leverandør som hadde kompetanse på bad med automatisk saltrensing.....skånsomt for meg......enkelt og billig i drift :-)

Svar fra firma

Renseanlegg
SALTVANNS RENSING – Bør jeg velge det?Hvorfor anbefaler ikke Agder Massasjebad bruk av ”saltvann” i utendørs massasjebad?

Det er viden kjent at bading i saltvann(sjøvann) har en helsebringende effekt, men for å oppnå denne gevinsten må saltnivået i vannet være på minimum 3 % (slik det er i Atlanterhavet). Dersom en skal oppnå 3 % saltnivå i et utendørs massasjebad, som rommer f.eks 1200 liter vann, må en tilføre hele 40 kg salt. Dette vil føre store påkjenninger på alle komponenter i badet som f.eks. pumper, dyser og varmeelement osv. Det finnes ikke noen massasjebad på markedet som kan benytte vanlig sjøvann(eller vann med slik saltnivå 3%).

Skrønen om (sjøvann) saltvann i ditt massasjebad.

Mange selgere kan nok prøve en skrøne og fortelle deg at du får saltvann i badet ditt, men saltinnholdet er langt fra det vi forbinder med som skal være helsebringende vanlig sjøvann(minst 3 %). I et massasjebad (med saltgenerator) vil saltnivået ligge på ca 0,2 % som er flere 100 ganger lavere enn vanlig sjøvann. I tillegg benytter en seg ikke av salt for å oppnå dette, men med andre typer kjemikalier og mineraler. Derfor er gir ikke et massasjebad med saltgenerator den samme helsebringende effekt som man får ved bading i sjøen.

Vedlikehold med en saltgenerator skal etter mange selgers tunge være veldig lettvint, er det riktig!

Selv ved bruk av saltgenerator skal vannet vedlikeholdes(balanseres) med alkalitet og pH. En generator skal også stilles inn etter bruken, så vis du bruker det mindre en uke vil badet produsere akkurat som før og så lenge du ikke bader og tilfører (de vanlige bakterier som er på menneskekroppen)vil nivået av bromine eller klor bli for høyt og kan skade badets komponenter med falming som vanligst, puter, lokk undersiden og luftregulerings brytere på toppen av badets kant.

Saltvannsgenerator hva er det?

Det er rett og slett en liten fabrikk som blir montert på badet, den vil produsere (ved svakstrøm også kalt elektrolyse behandling) enten bromin eller klor. Dette avhenger av hva du har tilsatt: Biobromide salt blir Brom og SodiumCloride salt blir Klor. Dette vil danne desinfiserende brom elle klor, men mengde av salter er så små at det knapt kan kalles saltvann. Men en har sett at virkningen av disse saltene har hatt en meget ugunstig skade på pumper, dyser og varme element i form av korrosjon (rust).

Konklusjonen

Konklusjonen er at siden saltvann i utendørs massasjebad ikke har noe med normalt sjøvann å gjøre så kan man ikke si at det har noen helsebringende effekt. Når man da legger til at vedlikeholdet ikke blir lettere og det blir større belastning på badet (korrosjon). Og ikke minst prisen som de fleste tar fra 13.000,- til 20.000,-for. Så vår konklusjon er at det ikke kan lønne seg i lengden med tanke på merutgifter etter garantitiden er gått ut.

Agder Massasjebad har god kunnskap og meget fornuftige priser på klorfrie kjemikalier Spachock og Bromin til massasjebadet ditt og selvsagt vanlige klorbaserte produkter! .

Jan og Astrid Liland

mer enn ett år siden

Vi er veldig godt fornøyd med kundebehandling og oppfølging fra denne leverandøren. Har ingen betenkeligheter med å anbefale denne leverandøren til alle som er ute etter å kjøpe badekar. Bruker badekaret mye, og det har vært er en super investering! Takk for god service Steinar.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Vi kjøpte badet vårt av Steinar i februar 2009. For oss var dette helt nytt og vi hadde null erfaring, med alt som heter utendørs bobblebad, vannkvalitet, pH verdier osv. Men med den profesjonelle opplæringen vi fikk, går dette som en lek.

I tilegg til dette stiller alltid Steinar opp, om vi har spørsmål eller det skulle være noe vi lurer på. Han nøler aldri med å ta turen hjem til oss for å gi oss veiledning.

Bedre service og kundebehandler finnes ikke.
Vi har nå hatt vårt bad i over 3år og er kjempefornøyde og fremdeles stiller Steinar opp.

Det er også en trygghet for oss at han selger de kjemikalene vi trenger til vårt bad og det til en meget gunstig pris.

Vi kan trygt anbefale Agder massasje bad til andre.

Og skulle vi på noe tidspunkt ha behov for å bytte ut det karet vi har nå, så er vi ikke i tvil. Da blir det ny handel med Steinar.

For en trygg og god handel og service etter du har fått karet vil vi på det sterkeste anbefale Agder Massasjebad.

Bjørn Egil Homdrom

mer enn ett år siden

Kjøpte massasjebad av Steinar i juni 2012.Veldig godt fornøyd!Steinar er alltid å få tak i hvis det er noe du lurer på! Og tar gjerne turen hjem til oss hvis det er noe han kan hjelpe med!Kan trygt anbefale og handle av han!

Johan

mer enn ett år siden

Kjøpte spa av Steinar våren 2011, etter å ha byttet fra en annen leverandør.
Kundeopfølging under kjøp, levering og ikke minst etter kjøp har vært topp. Han tar alltid tlf og er raskt ute med gode råd om det skulle være noe.

Vil også anbefale spa`ene han leverer. Etter å ha sett endel spa vil jeg si at kvaliteten på karene Agder massasjebad leverer er meget bra, det er en stor trygghet for oss som kunde!

Handler alt av kjemi/tilbehør på utsalget på Nedenes til knallpriser!

Anbefaler alle å velge Agder massasjebad AS for trygghet i hele salgsprossessen.

Reidar Ruden

mer enn ett år siden

Vi kjøpte vårt massasjebad hos Agder massasjebad AS etter anbefaling fra andre familiemedlemmer som også har benyttet dette firmaet. Denne anbefalingen kan jeg trygt gi videre. Høy kvalitet på bad og meget god service og oppfølging var viktig for mitt valg. At prisene på bad og vedlikeholdsprodukter også er blandet markedets rimeligste er heller ikke å forakte.

Morten

mer enn ett år siden

Har massasjebad fra annen leverandør som ikke kunne rettlede ifbm vannkjemi. Fikk kontakt med Steinar i Agder Massasjebad som ga all hjelp man kunne ønske. Synd vi allerede hadde kjøpt bad i fra en useriøs aktør. Skulle heller kjøpt her. Men kjøper alle kjemikalier herfra da prisene er de beste man kan oppdrive !!! Mitt neste massasje bad skal leveres av Steinar !!

Ingerslille Verden

mer enn ett år siden

Vi lette lengeog undersøkte masse før vi havnet hos Agder massasjebad.
Strålende fornøyd med service. Karetfungerer utmerket og bruker minimalt med strøm.
Tipp topp tommelen opp fra Vennesla! Kan trygt anefales videre. :)

Svar fra firma

Veldig hyggelig tilbakemelding, takk :)

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Etter å brukt M spa i 2sesonger, bestemte vi og kjøpe ett mer avansert spa.
Vi leste og søkte rundt på nett, ble litt klokere?? finnes mye mye der.
Ble så besøk hos forhandler fikk tilbud, men ikke helt tilfreds.
Da vi har en datter som bor / går på skole i Arendal. Stoppet vi innom hos Agder Massasjebad, noe vi ikke angrer på i dag. Her ble vi motatt av hyggelig betjening, som sa at vi måtte snakke med Steinar. Dette var en som viste det meste om spa, og vi ble veldig fortrolig med han. Etter et par dagers tenke pause bestilte vi bad av Agder Massasjebad . Det er nå ca 1 måned siden vi fikk spa, er i bruk daglig. Vann behandling går også greit. Vil takke Agder Massasjebad for en hyggelig handel.

Mvh
T.A.Stallemo

Jon-Are Liland

mer enn ett år siden

Vi hadde fått noen sprekker i noen av diodelysene, noe Agder Massasje bad sin representant kommenterte etter å ha vært på en sjekk av karet. Noe i seg selv er veldig bra etter 2 år.
Jeg måtte fjerne et par levegger for at de skulle komme til for å bytte lys. Vanligvis må man jo purre på arbeidsfolk, men her ringte de og purret på meg slik at de fikk jobben unna og på garantien.
Suveren service og meget bra priser.

Jørn og Lene

mer enn ett år siden

Vi kan trygt anbefale Agder Massasjebad. Vi kjøpte bad der i sommer og fikk kunnskapsrik og god service av Steinar. Selv da vi på en søndag stod litt forvirret ang. kjemikaler og diverse, stilte Steinar opp. Vi er kjempefornøyde med handelen og oppfølgingen.

Per Magnus Høiland

mer enn ett år siden

Bedrift som strekker seg langt for kundenes ønsker!
Kjøpte vedfyrt badestamp av agder massasjebad i våres, og er kjempefornøyd:) har også ringt å "mast" ett par ganger og fått gode svar og råd på mine spørsmål med samme gode tone.
Hvis det skal kjøpes fks massasjekar etterhvert, blir det garantert her. Ærlig og redelig firma, som kan kundeservice:) Takk for handelen:)

Olaf S Aanerud

mer enn ett år siden

Jeg har prøvd Multitabs på 200g til vårt basseng i et år nå. Og lettere blir det ikke og holde badevannet blankt og rent! God service og informasjon fra Agder Massasjebad.

Randi og Knut Slotnæs

mer enn ett år siden

Etter å ha vært i kontakt med forskjellige firmaer som selger massjebad traff jeg til slutt "spikeren", Agder Massasjebad AS. Det var et bra treff, jeg forsto raskt at "Steinar" var proff i faget og den servicen vi fikk scorer til topp poeng. Da massasjebadet skulle stå i nærheten av vårt soverom var det viktig for oss, at det var støysvakt. Videre tåler jeg ikke klor, da forklarte Steinar, at jeg måtte benytte Spa frog mineralkasett med bromin. Medio mai 2012 ble det til at vi anskaffet oss et Caldera "Salina" Massasjebad. Leverasnen var utrolig bra og likeså oppfølgningen.

Vi kan knapt høre når vårt massasjebad står i "hvilestilling" meget bra! Videre har jeg null problemer med reagering på klor ved bruk av Spa frog mineralkasseten dette også meget bra!

Etter 5 måneders bruk er vi veldig tilfredse. Dette har vært en meget god investering og hjelpsomheten til en hver tid fra Steinar er helt topp. Vi har fulgt med på strømprisen og har funnet ut, at den har steget overraskende lite.

Prismessig ligger Agder Massasjebad også veldig godt an.

Vi kan trygt anbefale Agder Massasjebad AS til alle som tenker på å anskaffe seg et massasjebad.

John Jensen

mer enn ett år siden

Vi takker Steiner for kjempe bra servise og oppfølgning etter vi kjøpte bad hos ham.Steiner stiller alltid opp når vi har problemer,vi forstod ikke helt det med kjemikalier men Steiner er der alltid for oss. Vi anbefaler Agder Massasjebad på det varmeste, vi er kjempefornøyd med både produktet og selger.Hilsen John&Anki

Tom Skjulestad

mer enn ett år siden

Etter å ha bestemt meg for kjøp av spa-pool hos Agder Massasjebad har jeg ikke hatt grunn til å angre. Poolen er brukt i halvannet år nå, og både jeg og barna mine er fortsatt like fornøyd når vi kan sitte ned i det varme boblevannet. Særlig når det er kaldt i været er det en herlig opplevelse å kunne få en boblemassasje i varmt vann under åpen himmel. Erfaringen fra nesten alt jeg har vært borti er at noe går galt. Hos Agder Massasjebad får man proff hjelp på kjappen om noe skulle "streike". Takk for glimrende hjelp på alle felt Steinar!

Torhild og Affe

mer enn ett år siden

Dette massasjebad kan vi anbefale på sterkeste. Steinar har greie på det han driver med. :) veldig god service. Trygt å vite at man kan ringe Steinar hvis vi får problemer. VELDIG BRA.

Tom

mer enn ett år siden

Trengte klor til på en søndag.. ringte og han stod klar 5 min etter med gode priser og gode råd.. uten tvil de beste prisene på pleieprodukter

Anton

mer enn ett år siden

Det synes jeg er lowlife

Svar fra firma

Hei Anton.
Her tar du skammelig feil, vær såpass seriøs at du undersøker saken før du kommer med antagelser.
Kommer du bort til meg kan du få lov å ringe samtlige.

Glenn

mer enn ett år siden

Vi sjekket mange leverandører av massasjebad før valget falt på Agder Massasjebad AS.
Vi har fått meget god service og oppfølging fra Steinar. Det er trygt og godt å vite at man får den hjelp og oppfølging man trenger - bare ved å ta en telefon.
Vi kan anbefale Agder Massasjebad på det varmeste!

Ole Martin Røberg

mer enn ett år siden

Kjøpte ikke badet mitt av Steinar, men det er hos han jeg har fått mesteparten av oppfølging. Han tar tlf sent og tidlig og ordner alt :-) Er VELDIG fornøyd:-) Mitt neste bad blir kjøpt her..

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Vi kjøpte massasjebad av Steinar våren 2012.
Gunstige priser og topp oppfølging. Alltid tilgjengelig og har alt av kjemikalier og tilbebør i utsalget. Kan anbefale kjøp her til alle som lurer på å kjøpe massasjebad.

Leif Tore Røisland

mer enn ett år siden

Steinar er profesjonell og seriøs på alle plan.
Svarer alltid på telefonen og vet hva han snakker om.
Jeg bruker kun Agder Massasjebad som min spa leverandør.
Her er det trygg og god oppfølging selv etter kjøpet.

Er meget fornøyd og kan absolutt
anbefale å handle hos Agder Massasjebad AS.

P.Ø.Jensen

mer enn ett år siden

Kjøpte bad hos Steinar for ca 1,5 år siden. Vi er veldig godt fornøyd med med både service, oppfølging og kvalitet. Coast Spas er topp kvalitetsbad. Når vi har hatt problemer med vannkvalitet, stiller Steinar opp, alltid lett å få tak i, positiv og hjelpsom. Han har alltid kunnet svare på alt vi har lurt på. Vi undersøkte hos tre andre store leverandører, før vi kjøpte av Agder Massasjebad. Vi angrer ikke på valget. Kjemikaliene han selger er også lett tilgjengelige, og blandt de billigste på markedet.
Vi anbefaler på det sterkeste å kjøpe massasjebad hos Agder massasjebad as, vi har bare positive erfaringer.