Om Agva Kraft AS

Agva Kraft er energimarkedets fremste utfordrer i privatmarkedet. Vi tilbyr strøm til markedsledende pris. Ja, så billig er vår strøm at vi skal toppe Forbrukerrådets kraftprisoversikt. Innkjøpsprisen, eller spotprisen, er det Agva og alle andre kraftselskaper kjøper inn strømmen for til enhver tid. Spotprisen endrer seg daglig, og det har ifølge Statistisk Sentralbyrå vært den rimeligste avtaleformen de siste 10 år.

Hos Agva Kraft skal det ikke bare være billig, men også veldig enkelt. Vi er et heldigitalt energiselskap, noe som gjør det enkelt både å bestille og å være hos oss.

Vannkraft er naturens største fornybare energiressurs. Agva har ikke bare hentet inspirasjon til navnet sitt fra denne ressursen. Vi kjøper inn 100 % fornybar energi til alle våre kunder, uten at det koster deg noe ekstra. Dette kan du lese mer om her. Alt du trenger å være opptatt er at vi er prisledende, og at det tar deg 30 sekunder å bytte til Agva Kraft.

Agva Kraft er opptatt av å gjøre det vi kan for å forhindre den menneskeskapte globale oppvarmingen. I tillegg til å tilby 100% fornybar energi til våre kunder, støtter vi også arbeidet WWF Verdens naturfond gjør for å bremse klimaendringene og stanse tapet av natur. Ingen kan ta fullt ansvar for å stanse den globale oppvarmingen, men alle kan gjøre sitt. Et første skritt er å se til at strømmen du kjøper inn til hjemmet ditt er 100% fornybar. Hos Agva Kraft koster ikke dette noe ekstra.

Hvorfor velge Agva?

- Svært gode priser

- Moderne strømleverandør

- Stor miljøfokus, blant annet gjennom samarbeidsavtale med WWF

- 100% fornybar energi inkludert i prisen

- Praktisk og enkelt

Mer inngående om Agva Kraft for de spesielt interesserte

Agva Kraft AS har majoriteten av kundene sine blant norske husholdninger og er en grønn lavprisleverandør av fornybar strøm. I tillegg er det lansert to produkter for bedriftsmarkedet som er godt egnet for små- og mellomstore bedrifter.

Følgende fokusområder er spesielt viktige for Agva Kraft:

- Det skal være praktisk å være kunde hos oss

- Vi skal være billige

- Vi skal gjøre det vi kan for å være miljøvennlige

Nærmere om å være Praktisk

For norske forbrukere er det viktig at det er praktisk å ha med en strømleverandør å gjøre. Herunder definerer vi hvor lett det er å finne frem til riktig leverandør, velge rett produkt, at bestillingsprosessen er enkel og forståelig og at man får god og rask kundeservice i ettertid.

Nærmere om å være Billig

Agva Kraft skal være billig og markere seg prismessig i forhold til konkurrentene. I kampanjeperioder kan dette føre til at vi går med tap på enkeltprodukter, og det er prisen vi må betale for å være en solid lavprisaktør på det norske strømmarkedet. Vi kan ikke absolutt alltid være aller billigst på alle produkter, men du vil svært ofte se oss i toppen av strømprisbarometrene. Både på de offisielle og private strømpriskalkulatorene er Agva svært ofte å se i toppen. Interessante strømpriskalkulatorer å følge med på er blant annet Forbrukerrådets strømpris.no, Strømvalget og Elskling.

Nærmere om Miljøvennlig

Agva Kraft og selskapets ansatte har et stort fokus på miljø. Både blant eiere, styre, ledelse og ansatte er det enighet om at miljø skal vektlegges både i innkjøp og eget forbruk i tillegg til at det skal jobbes med informasjon. Det viktigste vi gjør for miljøet er at alt innkjøp av strøm er 100% fornybar. Siden vi ikke leverer strømmen fysisk, kan vi ikke påvirke hvor strømmen kommer fra, men vi kan påvirke hvor pengene dine går. I tillegg samarbeider Agva med WWF Norge om energisparetips, samt støtter organisasjonens klimaarbeid økonomisk.

Agva Bedrift

Som nevnt over er Agva Kraft sin største kundegruppe private husstander. I tillegg har vi lansert et par strømprodukter til små- og mellomstore bedrifter gjennom Agva Bedrift. Disse strømproduktene er svært enkle, gunstige og oversiktlige produkter som er godt egnet for alt fra små forretninger til enklere produksjonsbedrifter. Som all annen strøm Agva selger er dette opprinnelsesgarantert strøm. Din bedrift kan dermed bruke dette som en del av en bevisstgjøring internt og markedsføring eksternt.

Agva Kraft - Så enkelt er det å bestille strøm! Det tar et knapt minutt å gjøre bestillingen og etter det gjør vi resten av jobben. Ingen binding, lave regninger rett i nettbanken. Du er også hjertelig velkommen til å kontakte oss i Agva Kraft dersom du har spørsmål eller kommentarer før din strømbestilling

Bildegalleri

  • Agva Kraft AS Energiforsyning, Bærum - 1
  • Agva Kraft AS Energiforsyning, Bærum - 2
  • Agva Kraft AS Energiforsyning, Bærum - 3
  • Agva Kraft AS Energiforsyning, Bærum - 4
  • Agva Kraft AS Energiforsyning, Bærum - 5
  • Agva Kraft AS Energiforsyning, Bærum - 6
  • Agva Kraft AS Energiforsyning, Bærum - 7

Omtaler om Agva Kraft AS

Daniel Miles

mer enn ett år siden

Styr unna, disse er uærlige i fremtredenen. dette er før corona, og før strømprisene. allerede da var de ille. Tips til forbedring. skriv tydelig til kunden ved avtaleinngåelse hva som er vilkårene man vil vite, f.eks om avtalen faktisk er midlertidig. det er kjekt å vite. og gjerne skriv til kunden som en egen supertydelig epost som kun omhandler dersom prisen faktisk stiger ved en avtaleendring, framfor å forkle det som et hyggelig nyhetsbrev fra våre kjærlige venner.

Vilde Moe

mer enn ett år siden

Dårlig kundeservice

Pål Gustavsen

mer enn ett år siden

Sikkert en rimelig leverandør, men du må hele tiden passe på at avtalen faktisk er den du har bedt om. Dette er slitsomt. Avtalen ble ofte forandret, uten forklaring. Vi ble tillagt gebyrer vi ikke ble advart om. Selskapet bruker svært lang tid på å svare dersom du har kritiske spørsmål eller ønsker informasjon om hvilken avtale du faktisk har. Til slutt hadde vi ingen tillit til selskapet, og valgte å bytte.

Bård Haraldsen

mer enn ett år siden

Vore kunde ei lita stund no, kjempenøgd med rekningane og servicen!

Erika Ellingsen

mer enn ett år siden

Jeg har bare gode opplevelser med Agva. Ble medlem for et halvt år siden og alt fungerer som det skal!

mette evensen

mer enn ett år siden

Jeg har gode erfaringer med Agva Kraft. Brukte litt tid på å lete og ble fornøyd.

Lars Andreassen

mer enn ett år siden

Den servicen og prisen jeg har fått fortjener 5 stjerner.

Laila kristiansen

mer enn ett år siden

Billig og god kundeservice

Kristian Gullefoss

mer enn ett år siden

God service og billig

Thorvald Larsen

mer enn ett år siden

Ingen problemer med Agva!

Janne Karlsrud

mer enn ett år siden

Gjennom en lang og kald vinter så kommer prisene deres godt med. Kan trygt anbefales

Birk Osloenser

mer enn ett år siden

Jeg synes det er et godt forhold mellom pris og det jeg fåår.

Frode Jespersen

mer enn ett år siden

Super fornøyd. Har hatt dem siden i sommer og fått god hjelp. Byttet fra en dyr leverandør jeg har hatt siden jeg flyttet hjemmefra for snart siden.

Kåre Garnes

mer enn ett år siden

Godt fornøyd med Agva Kraft. Var litt redd for at det skulle være lokketilbud, men det var forbausende enkelt å holde styr på prisen. Men jeg følger alltid nøye med da jeg har brent meg på slike avtaler før. Vil absolutt anbefale Agva Kraft!

Grut Kaffe

mer enn ett år siden

Jeg synes dette virker konkurransedyktig etter en stund som kunde. Forventer ikke luksus med bet for billig, men dette er absolutt bra nok til prisen.

Petter Hansen

mer enn ett år siden

Fungerer fint for meg. Enkelt og billig!

Karl Petter Isaksen

mer enn ett år siden

Jeg er fornøyd med Agva.

John Petter Nilsson

mer enn ett år siden

Savner min side men ellers greit.

Anders Fredriksen

mer enn ett år siden

Stort sett fornøyd mens jeg var der. Nå ser det ut til at jeg kommer til å velge Agva igjen. hyggelig kundeservice!

Cammilla Borgeb

mer enn ett år siden

Flotte folk på Agva kraft. Har ikke noe negativt å si.

martin jern

mer enn ett år siden

Ser at Agva Kraft har feil telefonnummer her. 815 nummer koster for mye men de har en annen nummer på hjemmesiden sin. Når jeg ringte det nummeret kom jeg direkte till kundeservice. Ikke bruk 815 nummer.

Kristin Dahl

mer enn ett år siden

Dårlig service av Agva Kraft å bare opptre med 815-nr som er de dyreste betalnr. Hvis man altså trenger hjelp må man betale. I tillegg mottok jeg feilfaktura med kort betalingsfrist. Dette vil jeg gjerne ordne raskt på tlf., men må da sende e-post frem og tilbake som er mer tidkrevende.

Erlend Stokkedal

mer enn ett år siden

Ubrukelig kundeservice og useriøst firma! Anbefales ikke!

Svein Bartnes

mer enn ett år siden

Telefonen ringte men når jeg tok telefonen så var det ingen der.Jeg ringte opp nummeret og kom til innkassobyrået Conecto as.Fikk da beskjed om at jeg hadde en sak på meg via Agva kraft med forfall 17.05.19 .Jeg sa som sant var at jeg ikke hadde mottatt noen faktura fra Agva kraft og heller ikke noe varsel fra Conecto as. Dette tok hverken Agva kraft eller Conecto as hensyn til så jeg måtte pent betale Conecto as sitt krav på det dobbelte av regningen.Hodeløs kundebehandling.X kunde hos AGVA..

Mateusz Kubak

mer enn ett år siden

AMA(Aldri Mer Agva)! Etter at jeg overså en regning så velger selskapet å sende utestående beløp til inkasso istedenfor å legge det til en av de neste to regningene som er betalt i tide. Inkassoen kommer med maksimalt straffegebyr og 3 måneder etter opprinnelig regning slik at 8,7+% rente har løpt i lang tid. Ingen purring eller varsel, de sender det rett av gårde til inkasso.. Tilnærmet umulig å få tak i kundeservice. AMA!

Alexandra Andersson

mer enn ett år siden

Jeg har hatt en god strømavtale med Agva Kraft i snart tre år. Fungerer bra.

Kurt Andresen

mer enn ett år siden

Hyggelig kundeservice og bra priser hos Agva Kraft. Jeg fant Agva for noen år siden og fortsetter så lenge de holder prisene lave.

Per Frostad

mer enn ett år siden

kjempefornøyd! billig og bra, har vært kunde i flere år!

Andrea Jespersen

mer enn ett år siden

Billig og god kundeservice

Ragnhild Pettersen

mer enn ett år siden

Storfornøyd med Agva Kraft. høflige og raske og jeg får billig strøm.

Ole Brodersen

mer enn ett år siden

Ingen problemer med Agva, også god kundeservice

Henny Andersson

mer enn ett år siden

Veldig ok med fastprisavtalen denne vinter. Veldig bra, keep up!

Tim Syversen

mer enn ett år siden

Ringte fra utlandet og fikk raskt og effektivt Jeg svar! slapp at det kosta skjorta :)

Elisabeth Hansen

mer enn ett år siden

Agva kan anbefales. Alt i alt veldig fornøyd.

Ole K

mer enn ett år siden

Fungerer som det skal. Fornøyd!

Lis Eriksen

mer enn ett år siden

Fikk en litt treg start, men etterpå har det gått fint med ok priser.

Anne-Lise Pedersen

mer enn ett år siden

Veldig tilgjengelig kundeservice på telefon, men kan ta noen dager på mail. Setter pris på tilbakering så jeg slipper å vente.

Petter Corneliussen

mer enn ett år siden

Bor i utlandet og leier ut i hjemlandet. Super service og lave priser hos Agva Kraft. Tommel ned for at 815-nummer har vært klønete fra utlandet. Tommel opp for at det nå er fikset.

Sten Oddvar Olsen

mer enn ett år siden

Hyggelig kundeservice og gode priser.

Biip Kundeservice

mer enn ett år siden

Skiftet til Agva for omtrent 6 måneder siden. Har fått redusert strømregningen med cirka 150 kr per måned i vår leilighet som er 130 kvadratmeter. Helt ok!

Alina Henriksen

mer enn ett år siden

Jeg fant Agva Kraft på Elskling ( en prissammenligningstjeneste!) for noen måneder siden. det var råbillig kampanje og etterpå skulle jeg over på et mer normalt strømpris. En annen viktig faktor for meg er at Agva selger grønn strøm. Da kampanjen var over ringte jeg kundeservice på Agva Kraft for å høre hvilke muligheter jeg hadde. Hun hyggelige damen forklarte meg at det ikke var bindingstid og at jeg kunne stort sett gjøre hva jeg ville bortsett fra å gå fra kampanje til kampanje. Jeg synes avtalen jeg var på var ok, men spurte om Agva også hadde noe på spot. Igjen ble jeg fornøyd da hun fant en god avtale til meg og tipset om at jeg burde få efaktura for å slippe miljøgebyr. Det er jo ganske meningsløst å få konvolutter i postkassa, så jeg takka ja til dette også. Nå anbefaler jeg Agva, men har lært at man må følge med, så det er ikke sikkert jeg har samme strømleverandør om en stund. Så pass prisen, Agva Kraft, jeg følger med!

Ole K

mer enn ett år siden

Ble kunde da jeg flyttet i fjor. Fornøyd hittil...

Peppe Sjø

mer enn ett år siden

Topp i sammenlikningen. Veldig billige på pris.