Om Agva Kraft AS

Agva Kraft er energimarkedets fremste utfordrer i privatmarkedet. Vi tilbyr strøm til markedsledende pris. Ja, så billig er vår strøm at vi skal toppe Forbrukerrådets kraftprisoversikt. Innkjøpsprisen, eller spotprisen, er det Agva og alle andre kraftselskaper kjøper inn strømmen for til enhver tid. Spotprisen endrer seg daglig, og det har ifølge Statistisk Sentralbyrå vært den rimeligste avtaleformen de siste 10 år.

Hos Agva Kraft skal det ikke bare være billig, men også veldig enkelt. Vi er et heldigitalt energiselskap, noe som gjør det enkelt både å bestille og å være hos oss.

Vannkraft er naturens største fornybare energiressurs. Agva har ikke bare hentet inspirasjon til navnet sitt fra denne ressursen. Vi kjøper inn 100 % fornybar energi til alle våre kunder, uten at det koster deg noe ekstra. Dette kan du lese mer om her. Alt du trenger å være opptatt er at vi er prisledende, og at det tar deg 30 sekunder å bytte til Agva Kraft.

Agva Kraft er opptatt av å gjøre det vi kan for å forhindre den menneskeskapte globale oppvarmingen. I tillegg til å tilby 100% fornybar energi til våre kunder, støtter vi også arbeidet WWF Verdens naturfond gjør for å bremse klimaendringene og stanse tapet av natur. Ingen kan ta fullt ansvar for å stanse den globale oppvarmingen, men alle kan gjøre sitt. Et første skritt er å se til at strømmen du kjøper inn til hjemmet ditt er 100% fornybar. Hos Agva Kraft koster ikke dette noe ekstra.

Hvorfor velge Agva?

- Svært gode priser

- Moderne strømleverandør

- Stor miljøfokus, blant annet gjennom samarbeidsavtale med WWF

- 100% fornybar energi inkludert i prisen

- Praktisk og enkelt

Mer inngående om Agva Kraft for de spesielt interesserte

Agva Kraft AS har majoriteten av kundene sine blant norske husholdninger og er en grønn lavprisleverandør av fornybar strøm. I tillegg er det lansert to produkter for bedriftsmarkedet som er godt egnet for små- og mellomstore bedrifter.

Følgende fokusområder er spesielt viktige for Agva Kraft:

- Det skal være praktisk å være kunde hos oss

- Vi skal være billige

- Vi skal gjøre det vi kan for å være miljøvennlige

Nærmere om å være Praktisk

For norske forbrukere er det viktig at det er praktisk å ha med en strømleverandør å gjøre. Herunder definerer vi hvor lett det er å finne frem til riktig leverandør, velge rett produkt, at bestillingsprosessen er enkel og forståelig og at man får god og rask kundeservice i ettertid.

Nærmere om å være Billig

Agva Kraft skal være billig og markere seg prismessig i forhold til konkurrentene. I kampanjeperioder kan dette føre til at vi går med tap på enkeltprodukter, og det er prisen vi må betale for å være en solid lavprisaktør på det norske strømmarkedet. Vi kan ikke absolutt alltid være aller billigst på alle produkter, men du vil svært ofte se oss i toppen av strømprisbarometrene. Både på de offisielle og private strømpriskalkulatorene er Agva svært ofte å se i toppen. Interessante strømpriskalkulatorer å følge med på er blant annet Forbrukerrådets strømpris.no, Strømvalget og Elskling.

Nærmere om Miljøvennlig

Agva Kraft og selskapets ansatte har et stort fokus på miljø. Både blant eiere, styre, ledelse og ansatte er det enighet om at miljø skal vektlegges både i innkjøp og eget forbruk i tillegg til at det skal jobbes med informasjon. Det viktigste vi gjør for miljøet er at alt innkjøp av strøm er 100% fornybar. Siden vi ikke leverer strømmen fysisk, kan vi ikke påvirke hvor strømmen kommer fra, men vi kan påvirke hvor pengene dine går. I tillegg samarbeider Agva med WWF Norge om energisparetips, samt støtter organisasjonens klimaarbeid økonomisk.

Agva Bedrift

Som nevnt over er Agva Kraft sin største kundegruppe private husstander. I tillegg har vi lansert et par strømprodukter til små- og mellomstore bedrifter gjennom Agva Bedrift. Disse strømproduktene er svært enkle, gunstige og oversiktlige produkter som er godt egnet for alt fra små forretninger til enklere produksjonsbedrifter. Som all annen strøm Agva selger er dette opprinnelsesgarantert strøm. Din bedrift kan dermed bruke dette som en del av en bevisstgjøring internt og markedsføring eksternt.

Agva Kraft - Så enkelt er det å bestille strøm! Det tar et knapt minutt å gjøre bestillingen og etter det gjør vi resten av jobben. Ingen binding, lave regninger rett i nettbanken. Du er også hjertelig velkommen til å kontakte oss i Agva Kraft dersom du har spørsmål eller kommentarer før din strømbestilling

Bildegalleri

  • Agva Kraft AS Energiforsyning, Bærum - 1
  • Agva Kraft AS Energiforsyning, Bærum - 2
  • Agva Kraft AS Energiforsyning, Bærum - 3
  • Agva Kraft AS Energiforsyning, Bærum - 4
  • Agva Kraft AS Energiforsyning, Bærum - 5
  • Agva Kraft AS Energiforsyning, Bærum - 6
  • Agva Kraft AS Energiforsyning, Bærum - 7

Omtaler om Agva Kraft AS