Om Akimi Asker

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Akimi Asker, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnAKIMI ASKER AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato18.01.2010
Org.nr:995082802
Aksjekapital825000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje68.209 Utleie av egen eller leid fast eiendom ellers

Lederstillinger/Administrasjon

Hans Christian LøwøDaglig leder
Kristian Sivert JensenStyrets leder
Hans Christian LøwøNestleder
Jan Tore LøwøStyremedlem
Svein Tore AksnesStyremedlem
Rune Bui-LorentzenStyremedlem

Omtaler om Akimi Asker

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Vi driver praksis selv, og har et perfekt forhold til Rune & Co hos Akimi Askerhallen. Bra folk, og vi prates rett som det er om diverse utfordringer eller gode idéer/ resultater. Her er man i trygge og kompetente hender! Det er også verdt og nevne at det er Rune som stort sett fikser kneet mitt når jeg har vært bajas selv. :)

Anniken

mer enn ett år siden

I fire år har jeg fått grundig oppfølging av min fysioterapaut på Akimi Askerhallen. På ungdomskolen slet jeg mye med skader i rygg, hofter og knær, men fikk ingen behandling eller oppfølging av ulike leger og spesialister. Etter få behandlinger hos Akimi oppnådde jeg stor bedring og fikk et skreddersydd treningsprogram spesielt tilrettelagt for meg. Da mine plager har vært kompliserte og tilbakevendende har jeg alltid blitt møtt med veldig kompetent behandling. Dette har gjort at jeg i lange perioder er helt symptomfri. Fordi min behandling har vært så tilfredsstillende er etter hvert hele familien blitt pasienter ved denne klinikken grunnet varierende fysiske plager :-)

Jeg opplever at fysioterapeutene på Akimi Askerhallen er meget kompetente og dedikerte i sitt yrke. De har i tillegg en særskilt evne til å motivere sine pasienter til egen trening og innsats. Dersom du opplever fysiske plager i ulik grad, anbefaler jeg fysioterapi på Akimi Askerhallen på det varmeste. De gir den beste behandlingen og oppfølgingen!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

I mange år har jeg vært plaget av vond ankel, vond rygg, skadet knee og betennelser i skuldre. Jeg har gått til behandling hos andre klinikker uten form for bedring. Etter oppfølging hos både fysioterapauter og muskelterapaut på Akimi Askerhallen har skadene omtrent forduftet. Jeg er nå store deler av tiden helt symtomfri. Ett godt samarbeid med vennlige og flinke fysioterapauter og muskelterapaut gjorde treningen og veien tilbake lettere! Så fort jeg kjenner noe form for smerter eller plager er det kun en telefon og jeg får time innen få dager. Deres lyse og lett tilgjengelig lokaler gjør hele opplevelsen enda bedre.

Hvis du har noen plager, skader eller bare trenger å løsne litt muskelknuter anbefaler jeg dere virkelig Akimi Askerhallen. Jeg kommer i allefall aldri til å benytte meg av noen andre, selv ikke nå som jeg bor 2,5 timer unna!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Etter dårlige erfaring andre steder fikk jeg glimrende oppfølging her. Anbefales.