Om Akupunktur Nina B Fitje

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Akupunktur Nina B Fitje, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnAKUPUNKTUR NINA B. FITJE
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:986656618
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje86.909 Andre helsetjenester

Lederstillinger/Administrasjon

Nina Berge FitjeInnehaver

Omtaler om Akupunktur Nina B Fitje

Jorunn Smaadal

mer enn ett år siden

Jeg fikk akupunktur av Nina ca en uke etter et brudd (lite) i skulderen, samt at den gikk ut av ledd.
Da jeg kom til kontroll på legevakten 2 uker etter bruddet, var legen og fysioterapeuten forbløffet over hvor god bevegelighet jeg hadde i armen allerede! Det "skulle" tatt 5-6 uker før jeg skulle blitt så bra, mente de.
Jeg kjente selvsagt også selv hvor mye Nina sine nåler hjalp.
Jeg vil anbefale alle - uansett hvilken plage du har - til å kontakte Nina!
Hetetoktene mine er også borte vekk :)

Ingeborg

mer enn ett år siden

Eg har Ms og har prøvd velykka akupunktur hos Nina! Ho er så koselig og ein veldig behagelig behandler! Har mindre spasmer/stivhet etter noen nålestikk. Bedre humør! Ingen stiv nakke mer. Er kjempefornøyd med Nina´s behandling, og gleder meg til neste time.

Blomberg

mer enn ett år siden

Her får vi også akupunktur i dybden, dypere muskler, også kombinert med "kopping". Det er en fryd å kunne lå lov å legge seg etter noen behandlinger på nakke, skuldre og korsrygg - og endelig gjerne etter flere år med kroniske smerter, kunne kjenne at kroppen slapper av.
Noen ganger i livet kan man oppleve vanskelige perioder, Nina vet råd - slik at man kan få slappet av i tankene. Anbefales på det sterkeste. Man får tilbake livet - det er superbillig og harmonisk.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Det var så deilig når verkingen i nakken og bak skulderbladene bare rant ut og vekk fra kroppen. Føles trygt ved at Nina forklarer hva hun gjør, og hvor og når "nålene" eller koppene kommer. :D

Marianne Nedregotten

mer enn ett år siden

Effektiv akupunktur som har hjulpet meg med stiv nakke og rygg. Nina er behagelig å komme til. Anbefales : )

mette

mer enn ett år siden

Jeg har gått til Nina de siste 3 årene. I perioder ofte og andre perioder sjeldnere. Jeg har gått til ulike former for fysikalsk behandling mye siden jeg var 11 år. Jeg har sjeldent vært så fornøyd med opplegget som jeg har vært med akupunktur hos Nina. Hun har en rolig og fin fremtoning samtidig som hun viser genuin interesse for å forstå plagene dine og hjelpe deg. Hun har ulike metoder for ulike plager og hjelper meg med både nåler og kopper. Jeg opererte skulderen i 2011 og har vært plaget en del etter dette. Jeg har brennende og prikkene smerter som en glødetråd sprer seg fra skulderen ned i armen og inn mot ryggraden og opp i nakken. Nina sin behandling er av alt jeg har prøvd nesten det eneste som hjelper og som gir umiddelbar effekt.
Jeg har påvist mobile ledd og plages en del med vonde hender,tomler,armer og legger. Nina setter nåler og treffer. Akkurat disse nålene er ganske ubehagelige men det gi umiddelbar smertelindring etter noen minutter så er verdt det! Jeg har en ganske hektisk og alvorspreget jobb som kan i perioder tømme meg for energi i tillegg til indre uro og stress og i perioder tankekjør. Nina setter nåler overalt i kroppen som jeg opplever at ventilerer ut "grums" og indre uro. Hun får meg til å slappe av samtidig som hun fyller kroppen opp med energi. En ekstra ting Nina gjør som har hjulpet meg mest er nåler i ørene. De hjelper mot alt fra allergi,til flyskrekk,negative tanker og tankekjør og hjelper ekstra på når du står ovenfor ulike utfordringer. Hun er også en mester på menstruasjonsplager. Nina tar deg på alvor og er en veldig hyggelig og snill person som ser kropp og plager i en helhet og gir behandling for både lokale smerter og kroppen generelt som gir velbehag og resultater :)

Kristin Hagen

mer enn ett år siden

Er du stresset og urolig bør du gå til Nina. Hun er rolig og meget behagelig å møte. Har truffet henne gjennom jobb med rusmisbrukere, dem har hun og nålene hennes en god virkning på:)
Jeg har gått privat til henne også, gjerne når jeg er stresset og alt sitter fast i nakke og skuldre.
Et behagelig vesen, smilende og en man får tiltro til.
Anbefales på det varmeste!

Gjert

mer enn ett år siden

Nåler som gjere godt. Du kjenne omtrent ikkje nålene, men etter ei behandling føle du effekten. Nina har god tid, og du får ein time med fred ro, og varme i kroppen.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Har gått til behandling hos Nina i forbindelse med 2 svangerskap og har fått utrolig god hjelp. Hun er dyktig i sitt fag og ikke minst er hun verdens hyggeligste :) Har ikke noe annet enn godt å si om henne. Vurderer du akupunktur er hun virkelig å anbefale.

Susanne

mer enn ett år siden

Har gått til denne behandleren i over 1 år og synes hun er fantastisk god. Denne dama har kunnskaper og har hjulpet meg masse. Anbefales på det sterkeste.

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

951781739517 8173951 78 17395 17 81 73