Om Akupunkturklinikken Molde AS

Vi har drevet klinikk i Molde siden 1990, og har etterhvert opparbeidet lang og bred erfaring innen både akupunktur og andre behandlingsformer. Våre tjenester innebærer bl.a. klassisk akupunktur, triggerpunktsakupunktur, akupunktur 2000 (acu nova) lysakupunktur, luftakupunktur, øreakupunktur, kopping-massasje, diverse analysemetoder (som blodprøver/mikroskopiering, matintoleranse test og hår/vitamin/mineralanalyse), og kost og ernæringsveiledning.

Bildegalleri

  • Akupunkturklinikken Molde AS Akupunktur, Molde - 1
  • Akupunkturklinikken Molde AS Akupunktur, Molde - 2
  • Akupunkturklinikken Molde AS Akupunktur, Molde - 3

Omtaler om Akupunkturklinikken Molde AS

Eva Breivik

mer enn ett år siden

Jeg er nakkeskadd etter trafikkulykke, og operert med skruer og proteser. Etter årevis med ulike behandlignsformer for å få bukt med kroniske smerter, fant jeg heldigvis Marita! Med akupunktur, massasje, lysakupunktur, og en stor medmenneskelig innsikt, har hun greid å ta bort min daglige hodepine, nattesøvnen er tilbake, og smertene i muskler og ledd er betraktelig mye bedre. Og dette etter bare få behandlinger hos henne ! Hun utfører flere behandlingsformer samtidig, så det er også den billigste behandlingsformen jeg har fått. Marita greier nok ikke å "trylle bort" min nakkeskade, men jammen har hun hjulpet meg til å få en helt annen hverdag som er til å holde ut, for meg som kronisk smertepasient! Denne dama anbefales på det sterkeste, og jeg kan garantere at du vil føle deg hjemme, og finne roen hos Marita! Jeg bøyer meg i støvet for hennes kompetanse. Mvh Eva Breivik<3

Ingunn

mer enn ett år siden

Etter å ha gått i 7 år med et stort åpent sår som ingen leger har klart og gjort noe med,klarte Marita og få det til å gro med Lysakupunktur.Etter første time krympa det over 1 cm rett foran øynene mine.Har også fått god hjelp til flere andre plager.Anbefales på det sterkeste!

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

906242709062 4270906 24 27090 62 42 70