Om Allmennlege Marit Tepstad

Dine konkurrenter har brukt denne overflaten til å fortelle om selskapet sitt. Du vet at det er gratis å fylle ut firmainformasjon på Gulesider, ikke sant?

Allmennlege Marit Tepstad, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

LEGE MARIT LAURITSEN TEPSTAD

Selskapsform:

Enkeltpersonforetak

Stiftelsesdato

-

Org.nr:

994319175

Aksjekapital

0

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

86.211 Allmenn legetjeneste

Lederstillinger/Administrasjon

reviews aboutName

Lars Moland

moreThanAYearAgo

Utvilsomt veldig, veldig faglig flink... og samtidig veldig trivelig som lege... øverste hylle :-)

Silvia

moreThanAYearAgo

Marit Tepstad er en enestående legen fordi hun jobber veldig bra og bryr seg. Jeg vet at hun hjelper mange personer med en profi og familiær måte. Hun får så mye tilbake fordi hun gir rett og slett alt fra seg når som helst! En utrolig, menneskelig og snill legen og person. Jeg anbefaler på den varmeste.

Anne Lien :)

moreThanAYearAgo

Endelig en lege som lytter til deg! Hun er flink og kan sitt fag, og tar seg tid. Hun skiller seg ut i mengden av arrogante leger som ikke bryr seg. Du føler deg sett og at du blir tatt på alvor. Ikke mange slike leger i byen. Anbefales på det varmeste!

Signe Elisabeth Riisøen

moreThanAYearAgo

Marit møtte meg med åpne armer, tillitt og en stor støtte, i en tid som var veldig utfordrende.

Linda

moreThanAYearAgo

anmeldt den siste uken
Jeg er super duper fornøyd med min lege! Endelig fått en lege som virkelig bryr seg. Hun hjalp meg til og med gjennom sorgen i sommer da jeg mistet min beste venninne. Uten henne vet jeg ikke om jeg hadde klart dette. Jeg er kjempefornøyd med at hun kommer hjem til meg, da jeg er så syk at jeg ikke er i stand til å komme meg til legekontoret. Når jeg var alvorlig syk og ikke kjønte det selv, ringte hun til ambulanse og hun kom hjem til meg før ambulansen rakk å komme. Da hadde jeg blodforgiftning. Dette er bare noen eksempler på hjelpen jeg har fått. Hun er flink å søke plass til opphold og få TT kort noe jeg setter stor pris på. Jeg føler meg i trygge hender. Hun er verdens skjønneste engel. Klem Linda