Om AMI Hår og Hud AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om AMI Hår og Hud AS

Kristine

mer enn ett år siden

Hei jeg var hos Ami Hår og Hud 25 november med en groupon kupong. Jeg var veldig fornøyd. Har allerede bestilt en ny time. De virket veldig proffe på farge og jeg fikk en super klipp. Det var god stemning der. Ami kan anbefales. Hilsen Kristine

Per

mer enn ett år siden

Jeg var hos Ami for første gang nå. Det var en fin opplevelse. Jeg ble for det første veldig fin på håret, også hadde de verdens beste kaffe. Det var god stemning der. Super service. Dit vil jeg gå igjen. Hilsen Per

Trine

mer enn ett år siden

Jeg var hos Ami idag for første gang. Jeg fikk super service og var veldig fornøyd med klippen. Kan anbefales dit skal jeg gå igjen.

Bella

mer enn ett år siden

var der og tok permanent som ikke ble noe av, og som kosta meg nesten 2000kr. Da jeg kom tilbake for å klage, fikk jeg tilbudet om å ta en ny permanent, men siden dette sliter såpass på håret var jeg ikke interessert i dette. Heller ville jeg vært åpen for noen kurer og en klipp gratis men helst pengene tilbake. Dette ble mottatt svært dårlig og med en sur mine. Så til Ami går jeg aldri igjen… Service for meg er første bud!

Anita Jensen

mer enn ett år siden

Hei jeg klipper meg hos Ami Hår og Hud. Jeg er alltid fornøyd og det er utrolig god service. Alle som jobber der er veldig koselige. Det er et sted jeg alltid føler meg velkommen.

Trine

mer enn ett år siden

Det er mange flinke hos Ami, hele familien har klippt seg der i mange år. Det er utrolig god service og god stemning der bestandig. De har det gøy på jobb ser det ut som.

Rita

mer enn ett år siden

Har klippet meg hos AMI i mang år. Alltid et smil på lur der. Prisene er det heller ikke noe å si på.

Wenche

mer enn ett år siden

Her får jeg akkurat den frisyren jeg vil ha. Tusen takk dere er.

vigrestad

mer enn ett år siden

Fikk gjennomført pakken hps AMI Hår og Hud, mandag 14.11.2011. Frisør velkommer meg, uten å presentere seg v/navn. Heller ikke ved avskjed! Grunnen til dette skjønte jeg dagen etter da frisyren begynte å vise tegn på dårlig klipp, som ble skjylt vha. styling, hårspray, krølletang etc. frisøren ivrig i saksbruk,resultat ugjenomtenkt. fargen ble heller ikke som avtalt. undertegnede har vært frisørmodell i 10 år og forstår seg godt på klippeteknikk, frisørens empati mht. hva som kler den enkelte person.denne frisøren fortjener ikke ros. som følge av behandlingen vil jeg måtte tilbringe julebordtiden mm. med lue på hodet! vender tilbake til david wikes på TG i hegdehaugsvn. til tross for lang ventetid. ingen prisforskjell!

Svar fra firma

Det var veldig trist at du ikke var fornøyd. Vi retter gjerne opp i det hvis du vil komme tilbake. Spør etter daglig leder så håper vi at vi kan ordne opp i dette.
Mvh
Anett Gjone daglig leder

Beate

mer enn ett år siden

Hele familien klipper seg her, og er alltid fornøyd. God service og ansatte som tydelig trives på jobb. Ikke minst er det barnevennlig med tegnefilm og kule biler å sitte oppi for de minste, og kakao etterpå -- det hjalp godt for barn med frisørskrekk.

Ole

mer enn ett år siden

Ami Hår og Hud er et supert sted å klippe seg. Veldig bra service og god stemning. Det er også bra priser der. Jeg er alltid fornøyd der. Kan anbefales

Cecilie

mer enn ett år siden

Jeg er vedlig fornøy med ami.
Har vært hos andre frisører hvor det har gått galt med bleking, men ami får altid rettet opp i det.

Thorbjørn

mer enn ett år siden

Jeg har alltid vært fornøyd med AMI Hår og hud. Klippet meg der i en årrekke (4–5 år) og nå har jeg begynt å ta med sønnen min dit også som er fornøyd med å sitte i en stol bygget som bil og se på tegneserier mens de klipper.

Hanne

mer enn ett år siden

Jeg anbefaler absolutt Ami Hår og Hud. Der er de veldig flinke. Jeg klipper meg hos Anett og er alltid fornøyd.

Olle

mer enn ett år siden

Har brukt Ami i mange år og er kjempefornøyd hver gang. Hyggelige ansatte, blide og med godt humør. Finner ofte tid når det krise – de tar godt vare på oss!