Storo Hud- og Fotpleie logo

Storo Hud- og Fotpleie

Om firma

Våre terapeuter er godt kvalifiserte med forskjellige spesialiteter og vil hjelpe deg til å finne de produktene og den behandlingen som passer akkurat din hud.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
22 22 02...
Adresse

Vitaminveien 7

0485 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

(1)

Vis omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Om oss

Våre terapeuter er godt kvalifiserte med forskjellige spesialiteter og vil hjelpe deg til å finne de produktene og den behandlingen som passer akkurat din hud.

OM OSS

Alle mennesker er forskjellige, det er også huden. Vi har en stor behandlingsmeny og produkter for alle typer hud, uansett alder og kjønn, og kan tilby en rekke ulike hudpleiebehandlinger både for ansiktet, kroppen, hender og føtter.

Våre terapeuter er godt kvalifiserte med forskjellige spesialiteter og vil hjelpe deg til å finne de produktene og den behandlingen som passer akkurat din hud.

Vi forhandler og bruker produkter i våre behandlinger fra alle de største og mest anerkjente hudpleieleverandørene. I vår bransje kommer det stadig nye produkter. Vi er opptatt av å følge med, teste og gjøre oss opp en mening. Du skal derfor kunne være trygg på at de anbefalingene vi gir deg er oppdatert, relevante og gode.

Hva kan du forvente?

Når du kommer til oss kan du forvente å bli møtt av interesserte terapeuter som lytter til deg, og gjør sitt ytterste for at du skal få den behandlingen og produktene som passer din hud best. Du vil møte oss i en dempet og behagelig atmosfære som vi håper får deg til å slappe av, og nyte behandlingen vi gir deg. Du kan også forvente at vi jobber fokusert, og er genuint opptatt av deg når du er hos oss. Vi lykkes først når du er fornøyd med resultatet.

Hvem er vi?

Vi som jobber her har ulik bakgrunn og kompetanse, men er fleksible og stiller opp for hverandre. Vi er idèrike og engasjerte. Vi setter av tid til å gi hverandre behandlinger med jevne mellomrom og gir tilbakemeldinger på hvordan vi opplever behandlingene og de ulike produktene. Vi spør selvsagt også gjerne våre kunder hvordan de opplever våre behandlinger.

Storo Hud- og Fotpleies valgte linker

Omtaler

P

Pretty

Mer enn ett år siden

Har tatt ansiktsvoks hos Siv ved storo hudpleier. Har vært kjempe fornøyd!!Har aldri hatt så fin voks!!Siv er kjempe...

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Storo Hud- og Fotpleie

Omsetning

3 186 tkr

Fortjenestemargin

15.50 %

Antall ansatte

4

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Storo Hud- og Fotpleie er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

STORO HUD OG FOTPLEIE AS

Org.nr:

992811366

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

96.020 Frisering og annen skjønnhetspleie

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

16.06.2008

Lederstillinger/Administrasjon
Cecilie Engen

Daglig leder

Cecilie Engen

Styrets leder

Margrethe Formo

Varamedlem

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

22220293

2222 0293

222 20 293

22 22 02 93