Om Anker Brygge AS

Overnatting i tradisjonelle velutstyrte rorbuer på kaikanten i hjertet av Svolvær havn, Restaurant Kjøkkenet og Bryggebar med seter inne og ute på kaikanten, sommergrill åpen på de fineste dagene og karaoke hver onsdag.Godt antall frie parkeringsplasser til egne gjester og 150 meter å spasere til Svolvær torg.

Om firmaet

I hjertet av Lofotens hovedstad, Svolvær, ligger Anker Brygge. På en egen øy med gangavstand til Svolvær torg, kaipromenaden, hurtigrutekai, gallerier, museer og butikker er du aldri langt unna begivenhetene. Utsikt til havn, hav og fjell. Unik sentral beliggenhet

Kystkulturen synes tydelig i alt vi foretar oss.

Våre overnatting- og mattilbud er tilpasset par og familier på feriereise, eller kurs og konferansegjester med sans for god mat og godt miljø.

Her skal også være mulig for travle forretningsreisende å finne rekreasjon og arbeidsro. 

Bildegalleri

  • Anker Brygge AS Hotell, Vågan - 1
  • Anker Brygge AS Hotell, Vågan - 2
  • Anker Brygge AS Hotell, Vågan - 3
  • Anker Brygge AS Hotell, Vågan - 4
  • Anker Brygge AS Hotell, Vågan - 5

Omtaler om Anker Brygge AS

Tom

mer enn ett år siden

Anker Brygge finner man dersom man tar turen til Svolvær, Lofoten. Brygga ligger fint til på Lamholmen, en liten holme i Svolvær havn. Innsiden av Anker er bygd etter gamle, nordnorkse standarder, og ligner noe man kunne finne i fiskeværene for 70 år siden, med en moderne vri. Man blir møtt av valget om å gå i baren, eller restaurantdelen. I baren ser det ut som en gammel, fin kro, og utvalget av varer og pizza er ikke dårlig, og betjeningen er hyggelig og imøtekommende(iallefall på dagtid)

Anker har også et hotell som er medlem i Historiske Hoteller, og dette merkes. Standarden er satt høyt, og man føler seg virkelig til rette i de litt eksklusive rommene, og de vakre rorbuene.

I restauranten har de meget god mat som er inspirert av den lokale floraen og det lokale miljøet. Alt fra lam til tørrfisk er å finne på menyen, og av det jeg har smakt, har jeg ingenting å klage på. Servicen er det heller ingenting å si noe på, da servitører og kokker er hyggelige mennesker, som alltid er klare til å fortelle deg en historie, om du er villig til å høre, da.

Det peneste med Anker Brygge, er kaikanten. Om sommeren er det virkelig en fryd å sette seg på kanten av kaia og drikke en kald halvliter, mens man nyter sjøluften, og synet av den vakre naturen.

Kort sagt er Anker Brygge en fryd å være på, spise på, drikke på og bo på. Er du i Lofoten, er Anker Brygge definitivt en attraksjon som kan anbefales.

Mulige nummerkombinasjoner

760664807606 6480760 66 48076 06 64 80989056279890 5627989 05 62798 90 56 27949917359499 1735949 91 73594 99 17 35