Om Annas Trafikkskole

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Annas Trafikkskole, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnANNAS TRAFIKKSKOLE Anna P Haga
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:874951072
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje85.530 Trafikkskoleundervisning

Lederstillinger/Administrasjon

Anna Pauline HagaInnehaver

Omtaler om Annas Trafikkskole

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Det er lenge siden jeg kjøret opp. Men jeg hadde Anna som kjørelærer. Jeg var da veldig fornøyd da det va den 3. kjørelærerern jeg fikk etter at jeg byttet da jeg var missfornøyd. Det er morsom å se at hun nå eier denne kjøreskolen. Lykke til videre. Hilsen tidligere elev Halfrid.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Jeg tok timer på denne trafikkskolen i 2010 og måtte avslutte opplæringen pga økonomien min. I etterkant har jeg etterlyst oversikt over timene jeg tok og bekreftelse på at de har registrert førstehjelpskurset jeg tok. Etter uttallige telefoner, e-poster og sms med sekretæren og Anna selv, har jeg gang på gang blitt lovt denne dokumentasjonen. 3 år senere har jeg ennå ikke sett noe til dette selv om jeg senest tok kontakt høsten 2012, og fikk (igjen) bekreftet at jeg skulle få papirene. Anna var også ofte sen til mine timer, slik at jeg ble sittende og vente på henne, i tillegg svarte hun gjerne på telefoner og sms mens vi var ute og kjørte.

Jeg er veldig skuffet, og skulle ønske jeg aldri hadde brukt denne skolen.

Ola

mer enn ett år siden

Kjørelærer Per på denne skolen er meget flink. Som tidligere sensor hos statens vegvesen vet han hva som skal til. Veldig effektiv i opplæringen, og ikke opptatt av å "skrive" flest mulig timer.

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

223785582237 8558223 78 55822 37 85 58