Om AS Elektroinstallasjon

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om AS Elektroinstallasjon

Sauliuz Neaiskus

mer enn ett år siden

Charged me for extra works that were not completed in full. Ordered audio sockets in the back of the living room to connect surround speakers from the amplifier. They have made three outlets at the end of the room that is connected to each other, but there is no way to use them. As there is no wire pipeline installed from the front to the back of the room...

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Dei var veldig lette å få tak i og raske til å levera eit tilbod. I tillegg kom dei til avtalt tid, ga god informasjon under vegs. Ryddige, tillitsvekkande og hyggelege. Eg har fått skifta kablar og stikkontaktar i tilnærma heile leiligheten.

Øyvind Haaland

mer enn ett år siden

Elektroinstallasjon har gjort flere jobber hjemme hos oss, både små og store. Det har vært feil på noen av produktene de har levert. Lakmustesten på servicenivå kommer når man reklamerer. Her har Elektroinstallasjon vært langt mer enn gjennomsnittlig profesjonelle og kundeorientert: De tar ansvar og følger opp. Og så får du faktisk tak i dem når du ringer. Veldig bra! Ikke full skår på antall stjerner, men det skyldes utelukkende at de har levert et par produkter som i ettertid ikke helt har holdt den kvaliteten både de og jeg forventet.

HF

mer enn ett år siden

Mye kan sies om håndverkere når det gjelder punktlighet, men dette firmaet har virkelig dratt gjennomsnittet opp. Meget serviceinnstilt og punktelig levering av arbeidet gjør at denne bedriften trygt kan anbefales til andre.

Borettslagsbeboer

mer enn ett år siden

Fikk raskt hjelpen vi trengte med å sjekke det elektriske anlegget, utbedre tvilsomme løsninger og få nye kontakter. Kom som avtalt. Alt ble gjort som avtalt, bortsett fra at de ett sted satte inn en fireveiskontakt i stedet for seksveis. Tok seg godt betalt for materiellet, men slik er det kanskje i denne bransjen?

.

mer enn ett år siden

Veldig hyggelege folk; og dei sende til og med ein rapport i ettertid med det dei hadde kontrollert -- veldig kjekt å ha slikt når ein seinare skal selja bustaden.

c.wian

mer enn ett år siden

De strakk seg for å møte behovet, og var lett å kommunisere med. Særlig fordi de tok intiativet til å foreslå en bedre løsning uten at den ble dyrere. Å benytte meg av disse har vært akkurat så ukomplisert jeg ønsker at det skal være å hyre inn håntverkere.