Om AS Safa-Samnanger Fabrikker

Safa er en familiebedrift som så sitt første lys i 1931 på Voss, og ligger idag på Tysse i Samnanger, ca. 45 minutters kjøring fra Bergen, innfallsporten til de berømte norske fjordene. Fabrikken ligger i et fantastisk naturlandskap omgitt av skog og fjell, og med en storslått utsikt over den vakre Samnangerfjorden.

En familiebedrift med stort fokus på høy kvalitet i alle ledd

Safa er en veldrevet familiebedrift med personlig engasjement og service som har eksistert helt siden 1931. Merkevaren Safa har for flere generasjoner vært ensbetydende med kvalitetssokker helt siden starten, takket være lang erfaring, solid fagkunnskap, strenge krav til kvalitetsikring og kontinuerlig produktutvikling. I senere tid har vi også utviklet en omfattende kolleksjon av ullklær, som i dag er en stor del av vår totale produktkatalog.

Safa tilbyr derfor i dag et stort utvalg av kvalitetsullklær, sokker og mer til hele familien, både barn, dame og herre. De siste tiårene har vi også hatt stor suksess med gode og slitesterke strømpebukser til barn og dame. Kvalitet, pålitelighet og leveransedyktighet er kjennetegn hos oss.

Et par med sokker for eksempel, må kunne fungere til mange slags aktiviteter og anledninger. Den må være slitesterk, holde på varmen og sitte godt på foten.

Mange av våre produkter inneholder myk og god merinoull som er behagelig mot huden. På grunn av sine unike pustende og fukttransporterende egenskaper kan merinoull med fordel brukes hele året. Den er også naturlig lukthemmende, noe som gjør at man slipper å vaske ullplaggene like ofte som f.eks. syntetiske plagg.

I tillegg er vi i Safa stolt leverandør av sokker til Det Norske Forsvaret gjennom flere tiår. Sokkeprodukter med spesialkrav og høy kvalitet, som fortsatt leveres den dag i dag. Våre uslitelige raggsokker har også tidligere vært produsert for Det Canadiske Forsvaret i flere år.

En av våre grunnpillarer er at vi legger ned mye ressurser i eget design, og har stort fokus på funksjon og komfort gjennom hele livssyklusen til våre produkter. Det er viktig for oss at våre produkter er slitesterk og komfortable, da det er med på å hjelpe i kampen mot bruk- og kastsamfunnet, og bidrar til en mer bærekraftig og miljøvennlig verden.

Bildegalleri

  • AS Safa-Samnanger Fabrikker Klær - Engroshandel, Samnanger - 1
  • AS Safa-Samnanger Fabrikker Klær - Engroshandel, Samnanger - 2

AS Safa-Samnanger Fabrikker, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnAS SAFA-SAMNANGER FABRIKKER
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato21.04.1989
Org.nr:953325284
Aksjekapital3500000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje46.421 Engroshandel med klær

Lederstillinger/Administrasjon

Gunnar Johannes BruvikDaglig leder
Johannes Solsvik BruvikStyrets leder
Alfred Martin BruvikStyremedlem
Gunnar Johannes BruvikStyremedlem
Odd Aksel BruvikStyremedlem
Astrid ChristensenVaramedlem
Per Sigurd GåsværVaramedlem