Om AS Univa

I vårt sortiment finner du kun høykvalitetsprodukter fra produsenter som har eksistert i flere tiår. Vi kan tilby lang erfaring, og god kompetanse på de fleste områder innen båt.Vi er spesielt godt etablert hos produsenter av redningsbåter og livbåter, hvor vi leverer både motorer og utstyr.

Om oss

Univa AS hadde sin spede begynnelse i år 2000, som eneste importør av Bukh og Steyr marinedieselmotorer til Norge. Vi var den gang kun to ansatte, med kontor og verksted på Vindholmen i Arendal. I 2007 overtok Univa AS i tillegg importen av Vetus marinemotorer og båtutstyr. Stadig stigende interesse for våre produkter og en jevnt økende omsetning, var behovet for et mer egnet lokale og plass medførte at vi i 2009 flyttet til større lokaler, og befinner oss nå i sjøkanten i flotte, lyse fasiliteter på Tromøysund Brygge.

Univa AS har gjennom de siste 18 åra klart seg bra i en ellers krevende bransje. Vi er spesielt godt etablert hos produsenter av redningsbåter og livbåter, hvor vi leverer både motorer og utstyr. Dette er vi svært stolte av og er en tillitserklæring som også beviser vår seriøsitet og kunnskap. Utstyr og motorer leverer vi også til mange båtbyggere og forhandlere langs kysten. I hele 14 år har vi mottatt utmerkelsen "Best seller" i verden av Steyr Motors.

I vårt sortiment finner du kun høykvalitetsprodukter fra produsenter som har eksistert i flere tiår. Vi kan tilby lang erfaring, og god kompetanse på de fleste områder innen båt.

AS Univas valgte linker