Om Askimtanna Johansen og Ruud

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Askimtanna Johansen og Ruud

Bjørg

mer enn ett år siden

Jeg hade ikke vert hos tannlege på sikkert 15 år fordi jeg er så redd. Jeg var sikker på at alle tenna mine var ødelagt, men den dyktige tannlegen min klarte på mirakuløst vis å redde alle sammen. Jeg har nå et smil jeg er stolt av og skrekken for tannleger er borte :)

C.H

mer enn ett år siden

Har vært hos mange tannleger tidligere pga tannsykdom, og har aldri fått orden på tennene før jeg dro til Askimtanna! Her er det mye kunnskap, samt hyggelige og effektive tannleger som jobber smertefritt.

PN

mer enn ett år siden

Fikk raskt time når jeg trengte hjelp, og behandlingen opplevdes som svært profesjonell. Kan anbefales på det varmeste.

B.E

mer enn ett år siden

Vil takke dere for meget god service. Ringte flere tannleger inkludert min fast-tannlege uten hell. så kom jeg tilslutt igjennom til ei blid og hyggelig dame på Askimtanna, som ønsket meg velkommen til dem. Storartet, på overtid i romjula tok de meg imot med et smil :) Anbefales på det sterkeste, kjempe dyktig og kunnskapsrik tannlege på jobb i romjula. Fantastisk! Kommer uten tvil til å fortsette å gå hit :)

Silje

mer enn ett år siden

Trengte hjelp med en tann som var knekt. Hadde litt skrekk før jeg kom inn, men dette forsvant raskt. Tannlegen opplevdes som veldig behagelig , tok seg god tid og forklarte grundig.

Dessuten fikk jeg et eget ark med prisene,veldig ryddig! Vil tipse alle jeg kjenner om dette stedet:)

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

698828386988 2838698 82 83869 88 28 38