Om Auto-Car AS

Auto-Car AS er autorisert merkeforhandler og merkeverksted for Mitsubishi, Renault, Dacia og Hongqi personbiler- og nyttekjøretøy, samt brukte biler. I tillegg har vi karosseriverksted som blant annet er godkjent for oppretting av el- og hybrid biler og totalpartner for If. Auto-Car er blant de eldste Mitsubishi forhandlere i Norge og ble stiftet i 1976. Vi har vårt bilanlegg i Bryggeriveien 1 Stoa, Arendal.

Om firmaet

Hos oss finner du et av markedets bredeste og sterkeste bilsortiment. Vi forhandler Mitsubishi, Renault, Dacia og Hongqi person- og varebil.

Uansett hva du har av ønsker når det gjelder bil, er sjansen veldig stor for at vi har en modell som passer dine behov. Vi har og butikk med deler og tilbehør. På vårt autoriserte verksted har vi dyktige fagutdannede mekanikere pr. merke, riktige originaldeler og lave priser. Vår karosseriavdeling har også spesialutdanning på de merkene vi representerer og samarbeider med. Les videre på vår hjemmeside og kom siden inn til oss, så skal vi sørge for at du blir riktig fornøyd som bil eier for et av våre merker!

Auto-Car er blant de eldste Mitsubishi forhandlere i Norge og ble stiftet i 1976. Vi har vårt bilanlegg i Bryggeriveien 1 Stoa, Arendal.

Eier du bedriften?

Logg in
  • Auto-Car AS Bilforhandler, Arendal - 1
  • Auto-Car AS Bilforhandler, Arendal - 2
  • Auto-Car AS Bilforhandler, Arendal - 3
  • Auto-Car AS Bilforhandler, Arendal - 4

Auto-Car AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

AUTO CAR AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

15.12.1975

Org.nr:

928385698

Aksjekapital

200000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

45.200 Vedlikehold og reparasjon av motorvogner, unntatt motorsykler, 45.112 Detaljhandel med biler og lette motorvogner, unntatt motorsykler

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Jarl Helge Venemyr

Styrets leder

Jarl Helge Venemyr

Styremedlem

Alf Magne Venemyr

Økonomisk informasjon

Omsetning

116 704 tkr

Fortjenestemargin

−3 %

Antall ansatte

24