Om Autobransjens Leverandørforening

ABL - Autobransjens Leverandørforening

består av frittstående importører og grossister av bildeler og rekvisita. Medlemmenes utenlandske leverandører er de samme merkevareprodusenter som leverer "originaldeler" til bilsamlefabrikkene.

Merkevarene er kvalitetsmessig de samme som de nye biler er montert med, og ABL's medlemmer - som direkteledd mellom produsent og forhandler - oppnår en gunstig og riktig pris. Våre utenlandske leverandører legger stor vekt på at de deler og rekvisita som gruppenes medlemmer representerer skal holde kvalitetsmessig mål på linje med de såkalte originaldeler. Det gis derfor de samme garantier på merkedeler som på originaldeler.

Seksjon Verkstedutstyr

består av toneangivende leverandører av utstyr, maskiner og verktøy til bilbransjen - bilverksteder, bensinstasjoner og andre målgrupper for de aktuelle varegrupper.

Arbeidsmiljøloven stiller stadig høyere krav til bransjens tekniske og miljømessige standard, en utfordring som både Verktøygruppens medlemmer og deres kunder har løst på en måte som både ansatte og forbrukerne har grunn til å være fornøyd med.

Seksjon Dele-Rekvisita

består av ca. 20 medlemmer, som navnet sier er leverandører av deler og rekvisita. På delesiden representerer medlemmene de store kjente uavhengige og frittstående deleprodusenter som også leverer til bilfabrikkene.

ABL-medlemmene

sin målsetting er å representere sikkerhet, kvalitet og høy servicegrad til riktige priser.

Autobransjens Leverandørforenings valgte linker

Autobransjens Leverandørforening, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnAUTOBRANSJENS LEVERANDØRFORENING
Selskapsform:Forening/lag/innretning
Stiftelsesdato01.02.1929
Org.nr:984707533
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje94.991 Aktiviteter i andre interesseorganisasjoner ikke nevnt annet sted

Lederstillinger/Administrasjon

Arild HansenDaglig leder
Terje HolmStyrets leder
Tor Even BustnesNestleder
Gjert RomnesStyremedlem
Janicke SonbergStyremedlem
Rolf Yngve HarfalletStyremedlem