Om Autotjenester AS

Ditt bilverksted i Bergen Sentrum. Vi utfører service og tjenester på alle bilmerker med fokus på kvalitet. Autotjenester AS er medlem av den landsdekkende verkstedskjeden Bilxtra.

Autotjenester er et bilverksted som ble etablert i 1988, og vi har således skaffet oss relativt lang erfaring i bransjen. Vi startet med to mann, og har jevnt og trutt vokst til det antallet vi er i dag. Våre mekanikere har ulik fagbakgrunn, og vi kan reparere de fleste bilmerker.

I et marked der konkurransen er stor, legger vi vekt på å gi kunden den servicen som forventes. For å sikre at kompetansen vedlikeholdes er vi medlem av verkstedkjeden Bilxtra, der våre ansatte gjennomgår kurs regelmessig.

Autotjenester AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Autotjenester AS Bilverksted - Lette kjøretøy, Bergen - 1
  • Autotjenester AS Bilverksted - Lette kjøretøy, Bergen - 2

Omtaler om Autotjenester AS

j

mer enn ett år siden

Hele familien har bukt Autotjenester i mange år, og karene gjør stort sett en meget god jobb til riktige priser. Her er det ingen som skriver med gaffel eller skifter deler i hytt og pine. Dessuten er er sjefen (Sture) en veldig hyggelig, fleksibel og serviceminded kar. Anbefales.

Elin

mer enn ett år siden

Vi hadde hatt bilen inne på et verksted 3 ganger for samme feilen. Ettersom det vanlige verkstedet var sommerstengt, fulgte vi denne anbefalingen. Det hastet litt å få skiftet delen fordi den medførte at bremsene ble ødelagt. Selv om de hadde det travelt kom vi til innimellom- 1000 kr billigere- og denne gangen holdt det! Raske tilbakemeldinger og ærlige fagfolk- anbefales!

Jako

mer enn ett år siden

Jeg skiftet clutch hos Autotjenester, som var nesten 50% rimeligere enn merkeverksted på min bil. I etterkant oppdaget oljelekkasje, men med min kunnskap kunne jeg ikke si fra hvor. Dette var en nykjøpt bruktbil, og jeg var heller ikke 100% sikker at lekkasjen kom først etter clutchbytte. Altså: Jeg ville vært et lett "bytte" for Autotjenester.
Da jeg ringte, tok de inn bilen dagen derpå, såg at lekkasjen skyltes sprukken pakning etter clutchreparasjon, og de fikset alt gratis uten at jeg fikk en telefon. Feil kan alle gjøre, men her fer service på topp.

Karsten

mer enn ett år siden

Jeg ber aldri om pris på forhånd. Jeg får god pris og god kvalitet på arbeidet, og blir kontaktet når de oppdager ting jeg ikke visste om. På en av mine biler ble en starter skiftet, men den røk etter bare et par år - noe som selvsagt ikke skyldtes Autotjenester. Jeg fikk likevel ny starter montert uten kostnader for meg. Opplever også at EU-kontrollene hos Autotjenester er edruelige, mens jeg har opplevd Møllers EU-kontroller som tvilsomme - på det vis at mangler er fastslått uten å være mangel. Jeg anbefaler Autotjenester til alle venner og bekjente (men mange har allerede funnet dem selv :-).

Jonny

mer enn ett år siden

Autotjenester har en innstilling og hjelpsomhet som ALLE "merkeverksteder" kan misunne. Stå på Sturen!

Mvh,
Jonny

Sissel

mer enn ett år siden

Vil anbefale Autotjenester på det varmeste.Jeg hadde bilen min på service og der var god service,god pris og hyggelig personale som tok i mot meg veldig fint.Jeg sparte ca 2000 på å gå her i forhold til merkeverksted så her vil jeg komme gjenn:)

Mulige nummerkombinasjoner

553366905533 6690553 36 69055 33 66 90