Om firma

ET KOMPETENT TEAM MED LANG BRANSJEERFARING Vi bygger alt fra eneboliger, tomannsboliger og prosjekthus til leilighetsbygg og større prosjekter. Med over 60 års fartstid i bransjen er vi en trygg og erfaren samarbeidspartner i...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
56 31 20...
Adresse

Tellnes Næringspark 1

5357 Fjell

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

ET KOMPETENT TEAM MED

LANG BRANSJEERFARING

Vi bygger alt fra eneboliger, tomannsboliger og prosjekthus til leilighetsbygg og større prosjekter. Med over 60 års fartstid i bransjen er vi en trygg og erfaren samarbeidspartner i boligprosessen.

Om oss

Enkeltmannsforetaket B Telle’s Trearbeid ble stiftet av Bernt Telle i 1953. I kjelleren i eget hus på Haganes i Fjell kommune startet produksjonen av vinduer, dører, trapper, kjøkkeninnredning og annet snekkerarbeid. Selskapet bygget sin første enebolig i 1954, noe som ble starten på byggingen av svært mange boliger og andre bygninger, både i egen regi og for andre.

Etterhvert ble plassen i kjelleren for liten og det ble bygget eget verksted på Haganes og produksjonen ble effektivisert.

I 1972 ble selskapet omgjort fra enkeltmannsforetak til aksjeselskap og Bernt Telle valgte samtidig å overlate den daglige ledelsen av bedriften til sin eldste sønn, Nils Asbjørn Telle. Etterhvert ble lokalene på Haganes for små og det ble bygd nye lokaler i Tellnesskiftet. Fra 1985 har selskapet og senere konsernet, Telle Gruppen hatt sitt hovedkontor her.

I 1975 begynte selskapet å forhandle og produsere Solheimhus. Dette varte til 1987 da selskapet ble tilknyttet den landsomfattende Nordbohus-kjeden.

I 2002 ble Per Atle Tellnes tilsatt som administrerende direktør etter Nils Asbjørn Telle. Året etter overtok Nils Asbjørn Telle rollen som styreleder etter adv. Eilif Utne Riisøen, som hadde hatt denne rollen siden 1988.

Selskapet har hatt en sterk utvikling i hele perioden, og i 2009 besluttet generalforsamlingen å restrukturere selskapet til en mer hensiktsmessig konsernmodell. I den forbindelse ble Telle Gruppen AS etablert som morselskap med en rekke datterselskap.

B Telle Trearbeid AS driver utstrakt byggevirksomhet i Bergens-området, men har sin kjernevirksomhet på Sotra.

B Telle Trearbeid ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

B Telle Trearbeid AS

Omsetning

56 385 tkr

Fortjenestemargin

0.30 %

Antall ansatte

5

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra B Telle Trearbeid AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

B TELLE TREARBEID AS

Org.nr:

885207332

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

41.200 Oppføring av bygninger

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

11.12.2002

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

56312080

5631 2080

563 12 080

56 31 20 80