Om Badeland Gjestegård

Badeland Gjestegård på Raufoss består av 46 rom fordelt på forskjellige kategorier. Vi holder til 2 min fra Raufoss sentrum. Og 10 minutter til Gjøvik sentrum.Vi har valgt å holde en enkel linje, som gir deg mulighet til å bo rimelig og godt. På samme gårdsplass ligger Totenbadet. Her har man mulighet til å oppsøke "tropiske fornemmelser" midt på Østlandet. Deilige varme kulper, massasjebad, saunaer, relax avdeling med solarier og boblebad, 25 m svømmebasseng med stupetårn. Og ikke min

Om oss

Badeland Gjestegård på Raufoss består av 46 rom fordelt på forskjellige kategorier. Vi holder til 2 min fra Raufoss sentrum. Og 10 minutter til Gjøvik sentrum.

Alt fra enkelt rom, dobbelt rom til familierom med plass opp til 5 personer.

Alle rom har TV med flere kanaler, samt eget bad med dusj og WC. Gjestegården består av 3 bygninger. To bygg i to etasjer med hotel rom, samt en sentralbygning som inneholder resepsjon, restaurant og bar, selskapslokaler, kurs- og konferansefasiliteter.

Våre selskapslokaler egner seg godt for selskaper fra 20 til 90 personer. Brylluper, barnedåp, konfirmasjon, bursdager. Alle typer selskaper og jubileer.

Vårt kjøkken er kjent for rikelig med mat og god mat. Vi serverer forskjellige typer fest mat, diverse buffet som koldtbord, tapas, spekemat, forskjellige gryteretter og 1,2,og 3 retters middag.

Kurs og konferansefasiliteter med alt av utstyr, kapasitet opp til 50 personer gjør oss fullstendig forberedt på å ta imot gjestene for seminar, kurs, eller små og store møter. Her finner man roen og kan konsentrere seg om å gjennomføre et godt seminar.

Vi har valgt å holde oss på en enkel linje, som gir deg mulighet til å bo rimelig og godt. På samme gårdsplass ligger Totenbadet. Her har man mulighet til å oppsøke "tropiske fornemmelser" midt på Østlandet. Deilige varme kulper, massasjebad, saunaer, relax avdeling med solarier og boblebad, 25 m svømmebasseng med stupetårn. Og ikke minst fantastiske lekemuligheter i vann for alle med vannsklier, rutsjebaner, elvestryk og bølgebasseng for å nevne noe. Her er også stort trenigssenter.

Velkommen til oss.

Badeland Gjestegårds valgte linker

Bildegalleri

  • Badeland Gjestegård Hotell, Vestre Toten - 1
  • Badeland Gjestegård Hotell, Vestre Toten - 2
  • Badeland Gjestegård Hotell, Vestre Toten - 3

Badeland Gjestegård, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnBADELAND GJESTEGÅRD SERVERING Øistein Solbakken
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:983089372
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje55.101 Drift av hoteller, pensjonater og moteller med restaurant

Lederstillinger/Administrasjon

Øistein Eldar SolbakkenInnehaver