Om Bakehuset AS

Dine konkurrenter har brukt denne overflaten til å fortelle om selskapet sitt. Du vet at det er gratis å fylle ut firmainformasjon på Gulesider, ikke sant?

Bakehuset AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

BAKEHUSET AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

28.08.1930

Org.nr:

914183332

Aksjekapital

4743000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

10.710 Produksjon av brød og ferske konditorvarer

Lederstillinger/Administrasjon

Øystein Halvorsen

Daglig leder

Øyvind Andersen

Styrets leder

Viser 4 av 12

reviews aboutName

Marit Skjølberg

moreThanAYearAgo

Har i lengere tid kjøpt mellomgrovt med sesamfrø og vært veldig fornøyd. Så syntes jeg de var for lite stekt, og gikk over til halvstekt. Hjemmestekt ble de perfekte etter min smak. Merket meg imidlertid etter en tid at brødene ble mindre og mindre og jeg ville nærmest betegne dem som baguetter.
Så ble solsikkekjerner, og ellers hele korn, ferre og ferre og brødet ble tørt og ikke lenger fristende. For meg tyder ting på at det siste nå er at det tilsettes rug. Rug er ikke etter min smak og er en av grunnene til at jeg har valgt dette brødet, rug er heller ikke nevnt blandt ingrediensene.
Håper at dere kan gå tilbake til tidligere oppskrift. Hvis dere ikke ønsker det, vil jeg gjerne ha beskjed slik at jeg ikke kjøper brødet og blir skuffet og bråmett gang etter gang. Jeg kommer til å velge en annen sort som jeg kan kjøpe nærmere hjemstedet hvis dere velger å beholde siste oppskrift. Brødet er dyrt og uapetittelig med nåværende oppskrift.