Om Balkongteam AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Balkongteam AS

Haakon Reiersen Leknes

mer enn ett år siden

Balkongteam ga god informasjon i forkant av byggingen og mens de holdt på. Veldig fornøyd med kundeservicen, alle vi var i kontakt med var hyggelige og proffe. Vi er et lite sameie på Grünerløkka som trengte litt skreddersøm, og de var behjelpelig med søknad til kommunen også, og kom med gode løsninger som passet oss. De bestod også ildtesten da vi hadde misforstått hverandre og de monert åpning på en balkongdør motsatt av hvordan vi faktisk ønsket det, og skiftet døren noen uker senere.
Kan anbefale Balkongteam på det varmeste, de leverte til avtalt tid, pris og kvalitet!
Hilsen Haakon i Markveien 51

Svar fra firma

Takk Haakon for den hyggelige tilbakemeldingen, det setter vi virkelig stor pris på :-) Med vennlig hilsen Ola Rask Balkongteam AS

Fornøyd på Torshov

mer enn ett år siden

Balkongteam har vært veldig proffe fra dag 1.
God informasjonsflyt hele veien, og er alltid tilgjengelige på telefon om man lurer på noe!
Arbeidere som ikke bare gjør en veldig god jobb, men er hyggelige og rydder opp etter seg!
Som prosjektleder har min jobb blitt betraktelig lettere pga balkongteam sin ryddighet og profesjonalitet!

Jon Walle

mer enn ett år siden

Balkongteam gjennomfører hele prosessen fra søknad til ferdigstillelse og er således veldig brukervennlig. Hele prosessen har vært rask (4 dager på montering) og ryddig rent økonomisk.

Marit Kvernstrøm

mer enn ett år siden

Vi har oppfattet Balkongteam as som et meget seriøst firma som er lette å samarbeide med og som aldri løper fra sitt garantiansvar.Jobben som ble utført var proffesjonell og flott. Firmaet kan anbefales på det varmeste.

Brevik

mer enn ett år siden

Vi valgte Balkongteam fordi de var de hurtigste til å svare, samt ga den absolutt beste oppfølgingen i oppstarten. under hele prosessen var de flinke til å følge opp prosjektet og de 4 balkongene som ble bygget sto faktisk ferdig før avtalt leveringstidspunkt. Vårt sameie kan trygt anbefale Balkongteam som vi anser som Oslos beste på dette området, kort oppsumert: De er proffe!

Seilduksgt.

mer enn ett år siden

Super service fra start til mål, og svært god oppfølging etter ferdigstillelse. Full score fra vår side.

Jørgen Wille Mathiassen

mer enn ett år siden

Balkong Team satte opp 8 balkonger i to gårder i Wessels gate i Oslo. Som levarandør gjorde de et solid inntrykk og var imøtekommende, fleksible og ryddige. Arbeidet var bra, balkongene ble fine og ulempene for beboerne under bygging var minimale. Vi har også i ettertid fått skryt av balkongene fra fagkyndig hold. Balkong Team kan absolutt anbefales

Lars-Harald Riiber

mer enn ett år siden

Et av de mest seriøse firmaer undertegned har vært borti.
Alt til punkt og prikke.
Kvalitets-sikring på øverste nivå.
Produktet er forøvrig førsteklasses.

Meget fornøyd kunde

mer enn ett år siden

Utrolig kjappe, ryddige gutter. Hadde ikke engang støv på kjøkkenet når de hadde gjort hull i veggen. Flotte balkonger ble de også og snart sitter de på hvert eneste hus i nabolaget. Kan virkelig rekommenderes :-)

Henrik Passmann

mer enn ett år siden

Fine balkonger og lett å vedlikeholde. Dårlig/uklar fakturering (purringer på allerede inbetalt beløp, feil spesifikasjon på faktura) og delvis rotete mhp kontakt under/etter selve arbeidet. Klart forbedringspotensial.

Svar fra firma

Hei!

Vi beklager virkelig rotet med faktureringen. Dette var under en periode da vi begynte med kidnummer og i den forbindelse ble det kjørt en testkjøring av kid og disse fakturaene ble sendt ut til kundene og det var feil. Dette er slike ting som kan skje men er rettet opp. Vi takker for din konstruktive kritikk og er glade for at du er fornøyd med balkongen din. Mvh. Ola Rask Balkongteam AS

vM

mer enn ett år siden

Sånn passe fornøyd. Balkongteam påstod at den løsningen vi ønsket oss (uten vertikal støtte under balkong) ikke var mulig og at vi måtte gå for en løsning som var ganske stygg. Like etterpå fikk naboborettslaget (samme bygning) på plass balkonger uten vertikal støtte under.
Reagerer på at de juger for oss om hvilke løsninger som lot seg gjennomføre. Balkongene de satte opp ble nogenlunde, men med noen gliper og sprekker her og der.

Svar fra firma

Oops. Her var det en som vi glemt å svare på ser jeg. Grunnen til at dere ikke fikk den samme konstruksjonen var at deres vegg ikke hadde tilstrekkelig tykkelse for å benytte motvektsprinsippet. Jeg håper til tross for det at dere har hatt mange gode stunder på balkongen.

GMjr

mer enn ett år siden

Balkongteam sto for utbyggingen i vårt borettslag på Grünerløkka for et par år siden. Ryddig firma fra første stund. Kjappe og effektive og holdt seg innen alle gitt frister. Anbefales!

Brynjar Wiersholm

mer enn ett år siden

Nå 2 år etter er vi fortsatt meget godt fornøyd med balkongene fra Balkongteam. Prosessen ble håndtert på en ryddig måte både mot oss som kunde og overfor Plan og Bygg.

mvh

Styreleder
Thomas Heftyes gate 60 AS

B. V. Kittelsen

mer enn ett år siden

Etter vurdering av 3 balkongaktører for å montere balkonger i vårt borettslag, valgte vi Balkongteam selv om de var dyrere enn de andre. Vi skjønte at med dette teamet ville prosjektet bli gjennomført til riktig tid og kvalitet, og med minst tidsbruk (i forhold til oppfølging) for vår del, noe som var viktig. Og vi tok ikke feil. Fra start til slutt var våre kontaktpersoner tilgjengelige når vi trengte det og de gav oss god informasjon underveis. De utførte alt til riktig tid og balkongene nytes nå av fornøyde beboere.

Ole Hermod Henriksen

mer enn ett år siden

Jeg kan anbefale Balkongteam på det varmeste! Seriøst firma som fra første informasjonsmøte var forekommende, og leverte det de lovet! De bygde 10 balkonger for oss på rekordtid. De små feilene som måtte rettes etterpå, ble også utført veldig tilfredsstillende. Alt ble levert til fastsatt pris og faktisk i god tid før tidsfristen utløp! Pent og solid arbeid….Takk til Balkongteam!

LK

mer enn ett år siden

Balkongteam laget balkong for oss mot bakgård på Bislet. De informerte godt på forhånd, fulgte tidsplanen, var hyggelige, ryddige og presise og de holdt pristilbudet.

Heidi

mer enn ett år siden

Vi fikk balkonger ifjor, og er superfornøyd med Balkongteam. De er veldig profesjonelle, og service-innstilt. De holder det de lover. De kan trygt anbefales!

Guri H Müller

mer enn ett år siden

Vi er godt fornøyd med,og har stor glede av, 6 våre balkonger. Balkongteam utførte et solid og pent arbeide, og vi kan gi firmaet den beste anbefaling.

Jørgen Grinnes

mer enn ett år siden

Balkongteam tok ansvaret for hele prosessen med å få bygget balkonger mot bakgården i Sameiet Markveien 60. Alt gikk som det skulle – tid, kost og kvalitet. Kan absolutt anbefale Balkongteam til andre.

Erik Lefstad

mer enn ett år siden

Både styre og beboere i Sameiet Schønings gt. 41/Åsaveien 20 er svært fornøyd med Balkongteam. Det gjelder både anbud, forhåndsinformasjon, prosjektgjennomføring og oppfølging.

OP

mer enn ett år siden

Mege Fornøyd både med balkongen og samarbeidet oppsettelse av balkong.
Olav Postmyr
Steenstrupsg.13
0554 Oslo

Fornøyd kunde på Bislet :-)

mer enn ett år siden

Balkongteam er en hyggelig og meget profesjonell leverandør av balkonger. De gjorde hele prosessen trygg og forutsigbar for oss som usikre førstegangs balkongkjøpere. All informasjon og gjennomføring ble utført på en eksemplarisk måte, de ble til og med ferdig før tiden. Vi valgte Balkongteam pga de konkrete referansene de hadde og fordi de hadde satt opp flere tusen balkonger tidligere. Ellers så må vi bare si følgende til de som er i tvil: Vi startet en ny tidsregning: Livet før og etter balkong.

مسیحیان مبارز ایران

mer enn ett år siden

Regner med at vårt borettslag kontakter Balkongteam og ber om befaring. Ser det er flere firmaer, private som er fornøyd.

Nicolai Olsen

mer enn ett år siden

informasjon bra, søkandsprosess etc ble utført bra, Balkonger ble montert effektivt og raskt og resultatet ble veldig bra.

Det som ikke er bra er at etter 3 år har vi fortsatt ikke fått ferdigstillelsesattest og at vår siste inbetaling ble sendt til inkasso uten forvarsel og uten at ferdistillelsesattest var utstedt.

Bra håndtverkere, dårlig administrasjon.

øyvind ulstad

mer enn ett år siden

Veldig proffesjonelle. 8 balkonger ble oppført av 2 personer på 3 uker, 2 uker før tiden som var avsatt til jobben. Informasjon underveis hele tiden mens arbeidet pågikk.

Karl i Oslo/Bærum

mer enn ett år siden

Svært ryddig prosess og flott resultat.Kan anbefales,både for små prosjekter og store.Vårt prosjekt (6 balkonger i en 1880-bygård) ble flott gjort og har løftet verdien på boligene mer enn kostnaden for jobben. Thanks!

Styreleder IB

mer enn ett år siden

Vi er et sameiet med en gård fra 1890-tallet som har mye erfaring med håndtverkere etterhvert som vi har rehabilitert gården som hadde stort vedlikeholdsetterslep. Og med blandede erfaringer.. Av de firmaene vi har brukt opp gjennomårene er Balkong Team desidert det mest profesjonelle. Jeg har ennå tilgode å møte en så gjennomført planlagt god prosess som den Balkong Team gjorde. I detaljer og i helhet. Balkong Team gjør jobben slik du tror den skal gjøres, men aldri skjer i virkeligheten..

T Larsen

mer enn ett år siden

Alle trinn: anbud, planlegging og gjennomføring ble forbilledlig gjennomført og balkongene er flotte. Småfeil på balkongdør som ble oppdaget i etterkant ble fikset greit og enkelt. Prikken over i-en må bli den svært gode informasjonen til alle beboere om alle forhold vedrørende prosjektet. Utmerket!

Richard Gulbrandsen

mer enn ett år siden

I Schweigaardsgate 69 valgte vi Balkongteam som leverandør av vår balkongløsning. Fra dag en til ferdig balkong leverte Balkongteam varene i aldeles toppklasse! Jeg anbefaler denne leverandøren på det varmeste. Richard Gulbrandsen, 91 31 25 77

gudrun

mer enn ett år siden

Jeg er så fornøyd med både arbeidets gang og resultatet, at jeg heltuoppfordret sendte en positiv tilbakemelding til Balkongteam. Gjør det gjerne igjen! Raske, smidige og profesjonelle. Jeg hadde gruet for alt støv og bråk – helt unødvendig.

Thomas Peel

mer enn ett år siden

Balkongteam satte opp balkongene i Københavngata 17 i Oslo. Resultatet ble strålende! I tillegg vil jeg påpeke at de hadde en meget høflig og serviceinnstilt væremåte underveis (typisk svensker). Eks: Det viste seg å være noe galt med balkongdøren min. Balkongteam svarte på mailen min samme dag og uken etter var min nye balkongdør på plass. Kudos!

Styreleder i Hermann Fossgt 22. Kåre Sponberg

mer enn ett år siden

Vi har nå fått 11 balkonger i Hermann Fossgt 22 på St Hanshaugen. Balkongteam har gjort et meget profesjonelt godt arbeide.
Vi har hatt endel frem og tilbake ang antall balkonger, men det har Balkongteam håndtert meget profesjonelt.
Jeg anbefaler Balkongteam på det sterkeste.

Lykkelig balkongeier i Thor Olsens gate

mer enn ett år siden

Balkongteam er å stole på gjennom hele prosessen, fra planlegging til ferdigstillelse og oppfølging. Meget profesjonelt utført fra A til Å. Som styreleder opplevde jeg at alle spørsmål ble besvart. Ikke en krone mer enn det som var avtalt, skulle det koste, og det holdt de. Faktisk ble sluttregningen en drøy tusenlapp rimeligere pr. balkong enn det vi hadde i kontrakten. Alle arbeiderne var også veldig hyggelige og de ryddet opp etter seg, så det var bare å nyte straks sola tittet frem. Ternningkast:7 :-)

Kirsten Mørk

mer enn ett år siden

Meget godt fornøyd med måten de samarbeidet med beboerne. Vi ble godt informert om tidsplan gjennom hele prosessen, tidsskjemaet ble holdt, effekivt og pent arbeide. Pene balkonger. Balkongteam AS

HKD

mer enn ett år siden

I oppstart og gjennomføring av balkongutbygging i vårt sameie fungerte alt utmerket. Til vår fortvilelse viste Balkongteam ingen interesse for å avslutte arbeidet ihht. avtale. Punktene som ble påpekt i sluttbefaring ble ikke utbedret. De nektet tom. å gjøre opp for en skade de hadde påført en av sameierne siden de hadde 10% av kontraktsbeløpet utestående, noe som medførte at vedkommendes firma fikk inkassovarsel. Nå, 8 år etter, er fremdeles intet gjort.

Svar fra firma

Hei HKD! Dette var langt tilbake og litt vanskelig å finne ut av. Vennligst ta kontakt med oss slik at vi kan finne ut hva som skjedd. Mvh Ola Rask.

A.Bakken

mer enn ett år siden

Alt gikk helt etter planen fra første stund.Respons med engang både på mail og telefon. Fikk til og med balkongen 3 mnd før tiden.Kjempedyktige og flotte montører. Er strålende fornøyd

Styreleder Nils

mer enn ett år siden

Balkongteam monterte 6 nye balkonger og satte inn nye vinduer på gårdsfasaden i vårt boligsameie i løpet av våren 2007. De utførte arbeidet til avtalt tid og pris og var raske, profesjonelle og hyggelige å ha med å gjøre.

Nils Magnus

mer enn ett år siden

At Balkongteam tillater seg frekkheten å sende ut e-mail til tidligere kunder og be om en omtale viser bare hvor stor tro og tillit de har til verdien de leverer sine kunder. Arbeidet ble gjort som planlagt, vi fikk god informasjon underveis og de gjorde sitt for at arbeidet skulle påvirke meg i minst mulig grad (annet enn resultatet, naturligvis). Jeg er veldig fornøyd med arbeidet de gjorde, og vi fikk også god informasjon om hvordan balkongene skulle vedlikeholdes for å bevare den best mulig. Anbefales!

AJH

mer enn ett år siden

Meget hyggelige og serviveinnstilte mennesker. Ryddig leveranse og et meget tilfredsstillende resultat.Kan trygt anbefale disse.

Balkongprosjektansvarlig i sameiet, Johan

mer enn ett år siden

Balkongteam gjennomførte søknadsprosessen og overfor kommunen og bygde 6 balkonger i 2003 i bakgård på gård fra 1895. Fine, enkle balkonger, proffe og ryddige å ha med å gjøre gjennom hele prosessen. Litt fram og tilbake med kommunen før godkjennelse, der balkongteam muligens kunne gjort enda bedre forarbeid, men det løste seg greit. Firmaet kan anbefales.

Roy Sannes

mer enn ett år siden

Balkongteam er et vel renomert firma som har hatt montering av 42 stk balkonger i Nyjordet borettslag på Strømmen. Under montering hadde vi en kjempefin dialog og oppklaringsmøter med Balkongteam.Etter montering ble noe småskader oppdaget, men dette ble ordnet omgående. Nå har vi hatt disse balkonger i ca 8 år, og det er ikke oppdaget noen uregelmessigheter pr dags dato. Vi kan trygt anbefale Balkong Team for oppføring av balkonger.

hms

mer enn ett år siden

Har akkurat fått balkong fra Balkongteam. Er veldig fornøyd med alt, prisen var som oppgitt, arbeiderne var ryddige og raske og balkongen ble utrolig flott :-)

J E Reiersen Styreleder

mer enn ett år siden

Vi valgte Balkongteam AS som leverandør for våre balkonger, disse ble før opp sommeren 2009. Gården vår er en typisk 1890 mursteinsgård og er på byantikvarens gule list.

Balkongteam leverte ihht kontrakt, uten ekstra kostnader, tilleggsarbeider eller forsinkelser. Vi hadde en god dialog under hele prosjektet og et godt samarbeide med montørene som utførte jobben på stedet. Prosjektlederen var alltid tilgjengelig, og fant gode løsninger der det ver behov for mindre endringer i forhold til opprinnelig plan.

Bedriften har meget god administrativ kontroll på prosjektgjennomføring og ga et solid inntrykk mht sikkerhet under byggingen for egne og for oss som bor i gården. Ferdigattest forelå umiddelbart etter prosjektet ble avsluttet.

Balkongene ble flotte, og er til stor glede for oss som bor i gården.