Om Bardu Hotell

Bardu Hotell er et familiedrevet hotell beliggende i sentrum av Setermoen, i Bardu kommune. Hos oss kan du slappe av i hjemmekoselige omgivelser med trivelig vertskap. Beveger du deg ut av døra, vil du kunne nyte godt av Setermoens servicetilbud, i tillegg til den fantastiske naturen som omkranser bygda. Her er det gode tur-, fiske-, og rekreasjonsmuligheter i gangavstand fra hotellet, både sommer og vinter. Håper du kommer innom snart !

Bardu Hotells valgte linker

Omtaler om Bardu Hotell

Martinsen

mer enn ett år siden

Må si servicen jeg fikk når jeg bodde der var topp! Imøtekommende og personlig. "Ingen problem" burde vært deres motto ;)
Rommene var litt kalde, men kjempegod seng!

Per

mer enn ett år siden

Dette hotellet har ft ingen av fasilitetene det reklamerer med på nett, som restaurant , barer og discotek. Alt dette var stengt i juli da jeg overnattet der. Hadde bestillt på forhåd og reist mange mil for å komme dit. Man får ikke kjøpt mat engang når man overnatter, kun frokost. Kommer nok aldri mer til å stoppe der ! Rommene vikrket ok nok, men dusjen var visst fra 50-tallet så det ut som.

Tove

mer enn ett år siden

De var vennlige og ga oss en god mottakelse! Lunt rom og god seng :)

Hans M.

mer enn ett år siden

Jeg har bodd på dette hotellet flere ganger, senest i fjor høst i forbindelse med jobben. Det er kanskje ikke det fineste hotellet jeg har bodd på, men rommene er hjemmekoselige og sjarmerende innredet i engelsk stil. De ansatte var blide og omgjengelige, og tok seg tid til gjestene.
Kan på det sterkeste anbefale Bardu hotell til de som reiser forbi Setermoen.

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

771859407718 5940771 85 94077 18 59 40