Om firma

Bartnes leverer alt innen kulde for varehandel og industri i Trondheimsregionen. Enten du trenger prosjektering, montering - eller begge deler - leverer vi driftssikre anlegg med topp kvalitet og bransjens mest miljøvennlige...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
73 89 47...
Adresse

Ladehammerveien 2A

7041 Trondheim

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Bartnes leverer alt innen kulde for varehandel og industri i Trondheimsregionen. Enten du trenger prosjektering, montering - eller begge deler - leverer vi driftssikre anlegg med topp kvalitet og bransjens mest miljøvennlige kuldemedier. Ring oss også for serviceoppdrag; med 90 års erfaring utfører vi service på alle typer kuldetekniske anlegg, dataromkjølere, DX-anlegg, prosesskjøling og mye, mye mer.

Storkjøkken

Vi prosjekterer, leverer og monterer alle typer kjøle- og fryseanlegg til kantiner, restauranter og hoteller. Blant produktene vi leverer finner du kjøleskap, minibarer, vinskap, kakedisker og displaydisker. Snakk også med oss om oppgraderinger og service på eksisterende anlegg!

Næringsmiddelindustri

Vi spesialtilpasser våre løsninger for næringsmiddelindustrien og har lang erfaring med leveranser til matprodusenter.

I Bartnes jobber vi tett på ledende aktører blant matgrossister og matprodusenter og sørger for driftssikre og moderne kuldeløsninger.

Marine og offshore

Mange av våre kjøle- og fryseanlegg befinner seg til sjøs. Vi utfører service både til lands og til vanns - snakk med oss om last- og proviantanlegg for offshore og marine industri.

Butikkjøling

For butikker i Trøndelag og Møre leverer vi totalpakken; kjøle- og fryseanlegg ferdig montert med kjølemaskin i butikk. Vi tilbyr også serviceavtaler til butikker i området.

Kontor og industri

Jevn temperatur er avgjørende i serverrommet. Vi prosjekterer og monterer klimakjæling, dataromkjøling og varmegjenvinning til nye og eksisterende næringsbygg. Snakk med oss om kuldeløsninger til dine kontorlokaler!

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Bartnes AS

Omsetning

29 820 tkr

Fortjenestemargin

26.40 %

Antall ansatte

14

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Bartnes AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

BARTNES AS

Org.nr:

914851386

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

43.222 Kuldeanlegg- og varmepumpearbeid

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

17.09.1987

Lederstillinger/Administrasjon
Einar Marius Stene

Daglig leder

Einar Marius Stene

Styrets leder

Marius Stene

Styremedlem

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

73894700

7389 4700

738 94 700

73 89 47 00