Om Bekkestua Hudklinikk Dr Anne Klemeyer

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Bekkestua Hudklinikk Dr Anne Klemeyer, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn-
Selskapsform:-
Stiftelsesdato-
Org.nr:-
Aksjekapital-
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje

Lederstillinger/Administrasjon

Omtaler om Bekkestua Hudklinikk Dr Anne Klemeyer

Mona Gunneng

mer enn ett år siden

Min mor var der å fjernet lignende" vorter "under brystet sitt.Et område på ca.20cm.Dr.Klemeyer ga henne bedøvelsessprøyter som ikke virket på så stort område,da måtte hun bli lagt i narkose...Dette ble ikke gjort!2-3min etter at bedøvelsessprøytene ble satt,satt hun igang med å skjære bort alle "vortene". Min mor skrek ut i smerter og sa ifra at bedøvelsen ikke virket. Hun blødde kraftig.men hun bare fortsatte å skjære.tok ikke steril prosedyre.Mareritt og grusom handling.IKKE BRUK DENNE LEGEN!

Gerd Kjellsby

mer enn ett år siden

Hun hadde en svært distansert holdning til meg som pasient. Om jeg mot formodning skulle ha symptomer som hun syntes var irrelevant, ble dette feid av banen ganske kjapt. Hvor er den menneskelige empati og forståelse?

Alexander Smith

mer enn ett år siden

Hun hjalp meg med alt jeg trengte og har gitt meg gode svar. Har fulgt meg opp lenge og enkelt og greit en super hudlege!

Ingrid

mer enn ett år siden

Ingenting bra med besøket. Jeg fortalte om eksemen jeg har på hendene og hun spurte meg arrogant tilbake: "tror du jeg er en trollmann?". For så å gjenta flere ganger at hun ikke var en trollmann og at jeg måtte skjønne at hun ikke kunne hjelpe meg. Følte meg ydmyket og latterliggjort.

Linn

mer enn ett år siden

Hun er dyktig, profesjonell og snill. Har gode løsninger på problemene mine. Anbefales!

h

mer enn ett år siden

Stilte seg uforstående til alt jeg sa, og var ikke interessert i å hjelpe i det hele tatt. Jeg sa jeg var nødt til å få et eller annet for problemene mine og etter mye om og men så skrev hun opp navnet på en vanlig body lotion. Hun var sur og irritert hele timen, og sa at det ikke var noe som kunne gjøres og at jeg nesten hadde lagt opp til det selv fordi jeg hadde brukt et produkt (naturprodukt(!)) som hun tydeligvis ikke var spesielt begeistret for.

Savner viva Italia !!

mer enn ett år siden

Virket veldig uinteressert i å hjelpe meg. Halvparten av det jeg sa ble kaldt og nesten litt arrogant motargumentert, og jeg gikk ut av kontoret hennes med flere spørsmål enn da jeg kom inn. Fikk også en resept om har hjulpet lite.

Kjell Solli

mer enn ett år siden

Dr. Klemeyer opplever jeg som en meget dyktig og omsorgsfull lege, som gjennom 20 år har gitt meg meget profesjonell behandling.

Jan Solem Jacobsen

mer enn ett år siden

Jeg ba om en skriftlig tilbakemelding på vevsprøve men måtte selv oppsøke kontoret - et kontor som betjenes av en meget sur og negativ legesøster - i tillegg ville hun fortelle resultatet mens jeg sto i luken slik at alle ventende pasienter ville høre alt - er det ikke lovpålagt med integritet/ taushetsplikt her også!

anonym

mer enn ett år siden

Jeg har et arr jeg er veldig misfornøyd med pgr. måten Anne Kleemeyer fjernet føflekk på. Hun virket eller ikke spesielt nøye om ikke få arr, noe andre leger jeg har vært bori er. Ikke bra.

Glad

mer enn ett år siden

Dyktig, kjapp, forstående og ga meg medisin som hjalp svært bra. Er glad for å ha en så god lege i nærheten av meg.

Winnie Homlong

mer enn ett år siden

Hun virket litt reservert første gangen jeg var der, men jeg ble godt mottatt og nøye undersøkt. Føflekken jeg ville ha undesøkt viste seg å være ondartet. Hun sørget for at jeg kom raskt til behandling, og fulgte meg opp hele veien til den var fjernet, jeg følte meg trygg. Går til kontroll der, og blir alltid mottatt med smil og vennlighet. Det er beroligende å komme til en dyktig og hyggelig lege, jeg føler meg trygg på at jeg blir nøye sjekket, og det er viktig etter enn sånn diagnose.

JJ

mer enn ett år siden

Ventet i 3 måneder på behandling etter henvisning fra fastlege. Alt jeg fortalte ble møtt med et blikk uten svar, som om hun ikke hadde fått med seg det jeg sa, eller syns det var urelevant. Generelt ukomfortabelt. Stilte seg uforstående til så og si alt jeg sa, med unntak av det hun kritiserte (bruk av naturprodukter mm) Kom med anbefalninger av noe virrvarr av kremer, uten at det ga noen spesiell mening og så på meg for en reaksjon. Jeg sa jeg ikke var sikker og ble irritert spurt "Hva vil du ha da?!". Synes det er spesielt at jeg selv skal velge behandling, det er ikke jeg som er lege. Sa jeg ville ha det som hjelper og dro med 2 resepter og en uggen følelse i magen etter nærmest å ha blitt gjort narr av for å spørre om statlig økonomisk støtte pga kronisk hudsykdom. Jeg drar til Volvat - eller hva som helst annet som finnes i fremtiden!!

Frode Rensvold

mer enn ett år siden

Var innom i dag for å sjekk av et par føflekker.
Anne Klemeyer var meget effektiv og hyggelig. Hun gjorde et raskt inngrep og vips så var det over.
Meget god service og dyktighet. Ingen ting å grue seg for.