Om Belegg Spesialisten AS

Belegg Spesialisten er et selskap innen gulvrenovering med et lidenskapelig team av erfarne fagfolk. Med fokus på kvalitet, funksjonalitet og estetikk, har vi hjulpet utallige kunder med å fornye og forbedre sine utendørsområder. Vi forstår at hvert gulv er unik, og derfor tilnærmer vi hver renovering med skreddersydde løsninger. Vår tilnærming er basert på grundig planlegging, presis utførelse og kontinuerlig kommunikasjon med våre kunder.

Vi prioriterer ikke bare estetikk og funksjonalitet, men også sikkerheten til din balkong. Vår grundige tilnærming til renovering inkluderer nøye inspeksjoner av strukturelle elementer og oppgraderinger som bidrar til å forbedre stabilitet og sikkerhet. Ved å oppgradere til moderne materialer og etterleve de nyeste byggestandardene, kan du være trygg på at din renoverte balkong vil være sikker.

Vårt tjenestespekter inkluderer alt fra omfattende strukturelle reparasjoner til estetisk oppgradering av balkonger. Vi tilpasser oss dine behov og preferanser Vår ekspertise inkluderer reparasjon av skader, forsterkning av bærende strukturer og erstatning av slitte komponenter.

Vårt team samarbeider tett med deg for å skape et design som passer perfekt til din visjon og din eiendoms arkitektur. Vi gir råd om vedlikeholdsrutiner og tilbyr løpende støtte for å sikre at din nyrenoverte balkong forblir i topp stand år etter år.

Hvorfor velge oss?

Vår kunnskapsrike stab har lang erfaring innen balkongrenovering og holder seg oppdatert på de nyeste trendene og teknikkene. Vi streber alltid etter høyeste kvalitet i materialer og utførelse samtidig som vi holder oss til avtalte tidsfrister. Din tilfredshet er vårt fokus, og vi jobber hardt for å overgå dine forventninger i hvert trinn av prosessen.

Ta det første skrittet mot en fornyet balkong med Belegg Spesialisten. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale og la oss hjelpe deg med renovering av balkongen din!

Eier du bedriften?

Logg in
  • Belegg Spesialisten AS Gulv, Gulvbelegg, Trondheim - 1
  • Belegg Spesialisten AS Gulv, Gulvbelegg, Trondheim - 2
  • Belegg Spesialisten AS Gulv, Gulvbelegg, Trondheim - 3
  • Belegg Spesialisten AS Gulv, Gulvbelegg, Trondheim - 4

Belegg Spesialisten AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

BELEGG SPESIALISTEN AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

06.09.2021

Org.nr:

927969742

Aksjekapital

30000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

78.200 Utleie av arbeidskraft

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Carl Erik Nils Levin

Styrets leder

Carl Erik Nils Levin

Økonomisk informasjon

Omsetning

2 622 tkr

Fortjenestemargin

45,4 %

Antall ansatte

1 - 4