Om Bella Bambina Ristorante

Dine konkurrenter har brukt denne overflaten til å fortelle om selskapet sitt. Du vet at det er gratis å fylle ut firmainformasjon på Gulesider, ikke sant?

reviews aboutName

I

Inger Marie Salmi

moreThanAYearAgo

Var ikke en positiv opplevelse hos Bella Bambino. Følte meg rett og slett ikke velkommen og hadde lyst til å gå. Men siden vi var 8 stk i følge og hadde bestilt bord ble det til at vi bestilte mat.
Måtte stå lenge utenfor før noen kom med spørsmål om vi trengte hjelp. Trengte hjelp?? Servitørene kom og gikk fremfor oss, snakket sammen og så på oss men ingen kom bort. Ble ikke geleidet bort til bordet. Bare sagt at det er nede i hjørnet. Hvilket hjørne??
Måtte spørre om menyen. Ble ikke spurt om vi ville ha noe å drikke. Måtte også hente servitør for å bestille mat. Ble altså ikke fulgt opp.
Maten var grei nok. Kyllingen var litt tørr og smakløs. Kunne vært krydret litt mer. Enkel servert med salat og ovnstekte poteter. Ikke noe spesielt , heller kjedelig.
Det ble bare med kyllingen og en alkoholfri øl. Ønsket ikke legge igjen flere penger hos dere.
Det var første gang jeg var på Bella Bambino. Det frister ikke til gjentakelse men jeg kommer nok til å gi dere en sjanse til. Håper servicen er betraktelig mye bedre ved neste besøk.
Det er hyggelig å være på restaurant når servitører og andre ansatte smiler og viser gjestfrihet. Viktig at man følger seg velkommen!

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

221742002217 4200221 74 20022 17 42 00