Om Bendiks Birkeland Transport og Sementstøperi AS

Bendiks Transport og Cementstøberi AS er et transportfirma lokalisert i Lillesand. Vår transportvirksomhet er delt i to biter, en lokal del som hovedsakelig driver transport i nærområdet og en langkjøringsdel som driver transport i Sør-Norge. Vi har daglige linjebiler mellom Kristiansand - Oslo og Kristiansand - Stavanger. Vi har også faste ruter til Trøndelag og Mørekysten.

Firmaet

Etablering: Vårt firma ble etablert i 1929, og feiret 80 år i 2009. Det var Robert Birkeland, bestefar til nåværende eier Robert Birkeland som grunnla firmaet. Allerede i 1924 ble det startet opp støyperi, der hovedproduksjonen var takstein og sementblokker. I 1928 ble det behov for selv å kunne transportere både råvarer til produksjonen og ferdige produkter, og det ble kjøpt inn en lastebil. Det var først i 1929 at firmaet ble registrert som transportfirma.

Målsetning

Vi ønsker å være en seriøs transportbedrift som tar kundene på alvor. Vårt mål er fornøyde kunder og vi ønsker å skreddersy løsninger som våre kunder er tilfredse med. Vår styrke er først og fremst at vi driver en allsidig virksomhet der vi har muligheter for å tilby en mengde ulike typer transporter.

Bransjeerfaring

Vi har bygd opp en betydelig bransjeerfaring gjennom mer enn 80 år. Vi har en stabil arbeidsstokk som til sammen utgjør en betydelig ressurs for oss. Mange har vært hos oss gjennom en årrekke og kjenner bransjen vår godt.

Lokaltransport

Lokalt har vi kranbiler, containerbil, sideløfter for 20 og 40" containere, tippbiler, distribusjonsbiler, semitrailere, varebil, hjullaster og traktor. Vi har også samarbeid med Esso og driver salg av blank og farget diesel, fyringsolje og parafin samt Esso oljeprodukter. Vi har egen tankbil som distribuerer dette, samt pumpeanlegg.

Pumpeanlegg:

Vi kan, i samarbeid med Esso Energi AS, tilby både næringsdrivende og private gunstige dieselavtaler. Vi har pumpeanlegg på Birkeland, på Storemyr Industriområde i Lillesand og på Scania Sør i Sørlandsparken.

Langtransport

Vi har daglige linjebiler mellom Kristiansand - Oslo og Kristiansand - Stavanger.Vi har også faste ruter til Trøndelag og mørekysten. På langkjøring har vi mest semitrailere og kjører med både kjøle/frystraller samt kapelltraller. Vi har også biler med hengere.

Bendiks Birkeland Transport og Sementstøperi AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Bendiks Birkeland Transport og Sementstøperi AS Transport, Lillesand - 1
  • Bendiks Birkeland Transport og Sementstøperi AS Transport, Lillesand - 2
  • Bendiks Birkeland Transport og Sementstøperi AS Transport, Lillesand - 3
  • Bendiks Birkeland Transport og Sementstøperi AS Transport, Lillesand - 4
  • Bendiks Birkeland Transport og Sementstøperi AS Transport, Lillesand - 5
  • Bendiks Birkeland Transport og Sementstøperi AS Transport, Lillesand - 6
  • Bendiks Birkeland Transport og Sementstøperi AS Transport, Lillesand - 7

Mulige nummerkombinasjoner

965120009651 2000965 12 00096 51 20 00