Om Bertelsen & Garpestad AS

Bertelsen & Garpestad skal levere entreprenørtjenester innenfor våre kjerneområder til riktig pris og kvalitet i nært samarbeid med kundens krav og ønsker.

Bertelsen & Garpestad AS er et selskap i BG Gruppen. Vi har drevet i entreprenørbransjen siden 1959. Vi omsetter årlig for ca 500 mill, og har ca 115 ansatte.

Våre største oppdrag består av bygging av vei for det offentlige. I tillegg har vi oppdrag med boring, sprengning og masseflytting i flere steinbrudd, kraftanlegg samt opparbeidelse av boligfelt og næringsareal. Våre oppdrag er fordelt over hele sør-norge, og vi har lang tradisjon for arbeid ute på anlegg. Men vi utfører også en del oppdrag lokalt. Ingen jobb er for liten, ingen for stor. Maskinparken vår er i den senere tid fornyet, og vi har gravemaskiner fra 1-75 tonn. De fleste er utstyrt med GPS for å få en effektiv drift og utnytte maskinene maksimalt.

I tillegg bidrar dette til å oppfylle de kvalitetskrav som stilles av oppdragsgiver. Bertelsen & Garpestad AS har sentral godkjenning i tiltaksklasse for de fleste fagområder. Vi verdsetter faglig kompetanse hos våre medarbeidere, i tillegg satser vi også på utvikling av lærlinger.

Bertelsen & Garpestad AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Bertelsen & Garpestad AS Entreprenør, Eigersund - 1
  • Bertelsen & Garpestad AS Entreprenør, Eigersund - 2
  • Bertelsen & Garpestad AS Entreprenør, Eigersund - 3
  • Bertelsen & Garpestad AS Entreprenør, Eigersund - 4
  • Bertelsen & Garpestad AS Entreprenør, Eigersund - 5
  • Bertelsen & Garpestad AS Entreprenør, Eigersund - 6