Om Biltunet Voss AS

Biltunet Voss AS er merkeforhandlar for Ford, Mazda og Nissan person- og varebilar, samt at vi har versktadavtale for Volvo. Biltunet forhandlar også Polaris snøscooter og ATV, samt BK-hengeren biltilhenger. Me legg æra vår i å ha fornøgde kundar, og det at mange av kundane kjem tilbake gong etter gong tek me som eit signal på at me har lukkast med vår filosofi.

Bildegalleri

  • Biltunet Voss AS Bilforhandler, Voss - 1
  • Biltunet Voss AS Bilforhandler, Voss - 2
  • Biltunet Voss AS Bilforhandler, Voss - 3

Biltunet Voss AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnBILTUNET VOSS AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato02.01.2003
Org.nr:985281726
Aksjekapital500000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje45.112 Detaljhandel med biler og lette motorvogner, unntatt motorsykler, 45.200 Vedlikehold og reparasjon av motorvogner, unntatt motorsykler

Lederstillinger/Administrasjon

Nils KletteDaglig leder
Knut Peder EriksenStyrets leder
Nils KletteStyremedlem
Hege BastesenStyremedlem
Jorun Valborg JordalenVaramedlem

Omtaler om Biltunet Voss AS

sverre sedvartsen

mer enn ett år siden

Har brukt biltunet i flere år og jeg er kjempefornøyd med service og personalet er hjelpsom, høflige og imøtekommende, anbefaler dette stedet

Jan Knudsen

mer enn ett år siden

Jeg kan ikke se meg enig i tidligere omtalte dårlig service. Jeg har flere ganger ringt og fått time på dagen. Alltid hyggelig og blid betjening. Absolutt et verksted jeg vil anbefale og fortsette å benytte så lenge jeg har Ford.

Andrew Rathband

mer enn ett år siden

Jeg kan ikke si dette nok aldri bruke denne verkstaden! Bilen ble forsinket med uker uten advarsel . Ingen ringte for å si bilen ble forsinket. Da jeg ringte for å se når bilen min ville bli ferdig var det alltid kanskje neste uke. Jeg måtte ringe dem å selv få fakturen . Når fakturen kom de lagt 2500kr over tilbudet. Jeg mailet et svar , men har ikke hørt noe.
Never use this company. Car was delayed for weeks. After getting my car back I had to call to get a bill. When the bill arrived (charging 2500kr more than the original deal was) it came with an apology that it wasn't their fault but their part manufacturers - even that I had to ring for a bill. Sent an email back but have received no reply.
Jeg kan ikke si dette nok aldri bruke denne garasjen!

Vossing

mer enn ett år siden

Jeg hadde en bil inne for reperasjon hos Biltunet på Voss. Bilen ble levert tilbake en uke for sent i forhold til avtalt tid uten tilbakemelding om dette. Prisen var avtalt til kr 4700,- Men de sendte rekning på 10830,- uten noen forklaring. Bilen ble levert tilbake med flatt batteri. Jeg ville holdt meg lang unna denne bedriften.