Om BINAs Dyresenter

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Eier du bedriften?

BINAs Dyresenter, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

HILDE MYRLAND PETTERSEN

Selskapsform:

Enkeltpersonforetak

Stiftelsesdato

-

Org.nr:

989226541

Aksjekapital

0

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

01.620 Tjenester tilknyttet husdyrhold, 69.201 Regnskap og bokføring

Lederstillinger/Administrasjon

Omtaler om BINAs Dyresenter

Cecilie F. Rein

mer enn ett år siden

Vi har tidligere brukt Binas, men var ikke så fornøyde denne gangen. Alle turer med hunden kostet ekstra, ellers var det bare litt aktivisering og kos inkludert. Vi møtte en av hundepasserne, og hun virket kjempehyggelig, og de hadde som tidligere en god velkomst både for oss og hunden. Da vi kom hjem med hunden vår la vi merke til en bittskade på ventre side av halsen under øret. Jeg kontaktet Binas, men der var det ingen som visste noe som helst om det. Det må ha blødd en del, og hvis de koser med hundene som de sier, er det virkelig rart at ingen har oppdaget det. Har fått bekrefet av veterinær at det er bittskade med to punkteringer, og et lite sår inne i ventre øret. Hunden vår er en tispe som delte rom med to forskjellige hannhunder etter hverandre, og da er det rart at de ikke sjekker om alt er gått bra, og de virket litt tilbakeholdne når jeg ringte.

Hege

mer enn ett år siden

Her blir man veldig godt tatt imot, av personale som er levende interessert i dyr. Pensjonatet ligger landlig og rolig til med store fine luftegårder, og her får også hundene ordentlige turer, aktivisering og stell - ikke bare "oppbevaring"! Hundene våre hadde ingen tegn på stress etter kenneloppholdet, slik jeg har erfart et annet sted der forholdene var veldig store og upersonlige.

Kristin Bakken

mer enn ett år siden

Da vi skulle reise på 1 ukes ferie måtte hunden våres på kennel. Da skjønte jeg at det er ikke bare-bare, det finnes mange useriøse steder. Men på BINAs får hundene turer i tillegg til å stå i luftegård (de færreste hunder går på do samme sted de skal være over tid), de får hjernetrim som er likeså viktig som tur, de får kos og individuell oppmerksomhet. Min hund er redd for å være alene, derfor hadde de på forhånd tenkt ut en hund den skulle få dele bur med som de trodde den ville gå godt med, samt en annen hund som skulle bli lekekamerat utendørs.
Før oppholdet var vi gjennom et 30 min intervju hvor de spurte om alt fra hundens matvaner til hvordan den reagerer på forskjellige ting. Jeg var helt trygg på at hunden min hadde det bra mens jeg var på ferie! I tillegg sendte jeg en melding underveis i ferien og spurte hvordan det gikk, og fikk langt svar tilbake.
Jeg kan anbefale BINAs om man må ha hunden på kennel!

Aktivt hundemenneske

mer enn ett år siden

Dette er noe så sjeldent som et pensjonat der de faktisk går tur og aktiviserer alle hundene hver dag. Dette er ingen selvfølge (selv om det burde være det). Mine hunder stortrives på Binas. Takk for at dere driver seriøst.

fortvilet/forbannet hunde

mer enn ett år siden

var intresert i å kjøpe en hund herfra, men di var meget uprofesjonel.
jeg skrev til di en uke etter jeg først sendte mail, for å høre om di ennå hadde hunden ( fikk ikke svar før da), og da ble di så sint, og nektet meg hund.
di var eni i mitt syn på hunder, og syntes det var mye god trening jeg holt på med, men pga
jeg etterlyste svar hos di, nektet di meg hund...
di bortforklarte seg med at det var noen andre som sku se på hunden, og mest sannsynlig ble di og ta den.
nå etter over 1 mnd sitter ennå hunden på kenneln der borte, og finner ingen eier, men di nekter og la meg kjøpe henne, for jeg såret ego´et til binas. ufatteli uprofesjonelt!
ville aldri la noen så barnslig passe på hunden min/skaffe meg et dyr.
blir aldri mer å kontakte di.

ser det er mange som har positiv kritikk om binas, men jeg er absolutt ikke en av di.

bare vær obs på at di ikke lurer dere!

Eddy og Buster

mer enn ett år siden

Vi kommer gjerne tilbake til dere, for vi hadde det kjempe fint og vi trivdes godt med deres treningsmetoder.

annka

mer enn ett år siden

Har levert en hund til omplassering der, fikk greie tilbakemeldinger etter at hun ble levert,måtte ta den hjem igjen en periode men de bruker tid for at rett hund skal komme på rett plass,det er kjempebra. Anbefales på det varmeste:D De har ikke flere hunder i gangen enn at de har oversikt.

Cecilie F. Rein

mer enn ett år siden

Vi haffe en hund med litt separasjonsangst, og var svært usikre på om det kome til å gå bra å ha han på Kennel en overnatting. De lyttet og kom med forslag om en romkamerat slik at han ikke ble alene om natten. Det ble full klaff, og gikk kjempebra! I tillegg går de tur med hunden med en gang, så det ikke blir noen stressa farvelscener. De skriver en skikkelig kontrakt og informerer om hvordan de legger opp besøket. De er også nøye på at hundene som får være på Binas har tatt alle vaksiner, etc. Vi var svært engstelige for om de skulle gå bra, men fikk berolignde tekstmeldinger i løpet av kvelden. Jeg følte at vår hund ble godt i varetatt med turer, lek og oppmerksomhet. Vi ville ikke nøle med å bruke Binas igjen, og gir dem vår beste anbefaling.

Trine

mer enn ett år siden

Hei! Jeg bruker til vanlig Trofast dyrepensjonat (www.trofast-dyrepensjonat.no) og er storfornøyd, men hvis de ikke har plass, er jeg ikke i tvil om at jeg vil bruke Binas. Dette er det eneste stedet jeg vet om som driver med samme prinsipper som Trofast og de blir anbefalt varmt av Merethe som driver Trofast. Så da regner jeg med at dere er verdens NEST beste - og det er ikke verst. Til hundeeiere der ute - velg et lite pensjonat, ikke en stor kennel.

Cecilie F. Rein

mer enn ett år siden

Vi var så usikre på om vi kunne ha vår 3 år gamle springer-gutt på hundepensjonat, for han vil ikke være alene hjemme og har litt separasjonsangst. Vi ble tipset om BINAs gjennom Familiehunden.no, og sendte de en e-post hvor vi forklarte problemet. Vi fikk et svært positivt og hyggelig svar tilbake hvor de foreslo at han kunne bo sammen med en rolig tispe. De stt sammen med oss en halv time ved ankomst og spurte og forklarte deretter tok de Hunden vår på tur med en gang, så det ikke ble noen stressende avskjed. Deretter hadde vår hund og romkameraten fått hilse grundig på hverandre før de ble godkjent som romkamerater, og det virket som de hadde kjent hverandre lenge. De aktiverer hundene både hjennom tur og mental trening, og man kan også bestille bad, kloklipp og ørerens. Vi fikk beskjed om at Leo ikke viste noen tegn på separasjonsangst og hentet en glad og fornøyd hund etter et par dager. Vi anbefaler gjerne BINAs til andre, og kommer gjerne tilbake.

Sissel

mer enn ett år siden

Det er ikke med lett hjerte man starter prosessen med å omplassere hunden sin. Vi måtte på grunn av sykdom. Hos Bina's opplevde vi å bli godt mottatt. De var flinke til å stille spørsmål for å avdekke mest mulig informasjon om hunden. Skulle vi komme opp i denne situasjonen på nytt er jeg ikke i tvil om hvor jeg skal henvende meg. proffesjonelt behandlet både vi og hunden.

Mari SS

mer enn ett år siden

Vi kjøpte hund hos BINAs og er veldig fornøyde. Rapporten om hunden som var avlagt, positive og negative sider ved hunden, stemte godt overens med hvordan vi har opplevd hunden. Håndteringen av omplasseringen opplevde vi som en veloverveid avgjørelse fra deres side på vegne av eier og de var opptatt av at det skulle være rett hund til rett eier. Vi er storfornøyde med vårt hundekjøp hos BINAs

Eddy og Buster

mer enn ett år siden

Hei.

Vi har brukt kennel flere ganger, men etter en vond episode så tok det hele to år før vi turte å prøve igjen.

Etter anbefalinger i hundemiljøet og nøye gjennomtenkning så tok vi kontakt med Binas.
Vi fikk en positiv opplevelse allerede når vi bestilte.Da de skulle ha endel utfyldende informasjon om hundene og deres vaner(Uvaner)

Den proffe måten vi ble motatt på når vi skulle levere våre to schæfere gjorde det til at vi gikk derifra med en god følelse!

Når vi hentet våre hunder etter 10 dager, så syntes det med engang at de hadde hatt et kjempe fint opphold. Og det beste av alt var at de på Binas tok hensyn til at det var to helt forskjellig både på oppførsel,psyke og selvstendighet.
Vi får ikke fullrost Binas omgivelser, ansatte og den måten som de ivaretok våre hunder og oss på.