Om Biomedisinsk Helse AS

Vi i Biomedisinsk Helse AS har tatt over stafettpinnen og viderefører arbeidet etter Inger Lise og Terje Kalberg i Helse og kroppsmiljø AS. Disse to sørget for at vi i Norge kunne få glede av Heilpraktiker Oliver Weiss og hans klinikk i Tyskland. Gjennom flere aktive år har mange mennesker fått hjelp. Vi retter en takk til begge!Marianne_og_Jon

Det er Marianne og Jon Jetteberg som står bak Biomedisinsk Helse AS og som begge har positiv erfaring med behandling ved Naturheil-Zentrum Weiss. Det er en ære å få lov til å arbeide sammen med Heilpraktiker Oliver Weiss og hans stab, og kunne tilrettelegge for test- og diagnosedager i Norge og behandlingsreiser til Tyskland.

Til daglig jobber Marianne og Jon i sikkerhets-grossistfirmaet Noby AS. Hun som Regnskaps- og administrasjonsansvarlig og han som daglig leder. Firmaet er en viktig aktør i den elektroniske sikkerhetsbransjen i Norge og er ledende på mange områder. Ved siden av denne heltidsgeskjeft valgte de likevel gjennom Biomedisinsk Helse AS å være det norske bindeleddet til Naturheil-Zentrum Weiss. Gleden av å kunne tilby hjelp til de mange som ikke føler de får nødvendig hjelp her i Norge, mer enn oppveier for tiden som stilles til rådighet for dette.

MonaI løpet av 2011 har Mona Viken blitt en del av Biomedisinsk Helse. Hun har fra og med januar 2012 et enda større engasjement i selskapet. Mona, som er utdannet kraniosakralterapeut, er med på testdagene her i Norge og er hovedreiseleder for behandlingsreisene til Tyskland. Mona vil også være den du vanligvis treffer når du ringer vår info- og bestillingstelefon (455 17217). Marianne og Jon er svært glade for å ha Mona med i sitt team, som med dette har blitt styrket på flere områder.

Vi håper og tror at vi skal kunne hjelpe enda flere mennesker fremover!

Biomedisinsk Helse AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Biomedisinsk Helse AS Helsetjeneste, Oslo - 1
  • Biomedisinsk Helse AS Helsetjeneste, Oslo - 2
  • Biomedisinsk Helse AS Helsetjeneste, Oslo - 3
  • Biomedisinsk Helse AS Helsetjeneste, Oslo - 4