Om firma

Vi har den slagkraft, kunnskap og effektivitet som skal til for å løse store og mindre oppgaver. Dessuten er vi ikke større enn at vi har en oversiktlig organisasjon og en god tone i vårt hus som vi ønsker å dele med våre...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
23 18 08...
Adresse

Enebakkveien 117

0680 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi har den slagkraft, kunnskap og effektivitet som skal til for å løse store og mindre oppgaver. Dessuten er vi ikke større enn at vi har en oversiktlig organisasjon og en god tone i vårt hus som vi ønsker å dele med våre kunder og samarbeidspartnere.

OM BJERK-LINDBYGG AS

God håndverkstradisjon og riktig kunnskap gir optimale totalløsninger

Bjerk-Lind Bygg a.s har opparbeidet en solid posisjon i entreprenørbransjen. Siden starten i 1987 har vi hatt en rekke interessante byggeprosjekter. Dette som et resultat av at vi stadig har som viktigste mål: Å levere kvalitet til riktig pris og rett tid.

Vi setter derfor pris på at oppdragsgivere kommer tilbake.

Vi har ord på oss for å være både løsnings- og kompromissorienterte. For oss er det kundens behov som bestemmer våre resultater.

Vi har den slagkraft, kunnskap og effektivitet som skal til for å løse store og mindre oppgaver.

Dessuten er vi ikke større enn at vi har en oversiktlig organisasjon og en god tone i vårt hus som vi ønsker å dele med våre kunder og samarbeidspartnere.

Vi har etter hvert fått bred erfaring som hoved- og totalleverandør, enten det gjelder nybygg, ombygging, rehabilitering og vedlikehold av skoler, institusjoner, boliger og næringsbygg.

Vår fartstid har gitt oss bred faglig og administrativ kompetanse. Ikke minst når det gjelder prosjektstyring.

Fornøyde kunder vår garanti

For oss er et prosjekt mer enn å reise et byggverk eller fullføre et oppdrag. Like viktig er hele infrastrukturen rundt, helt fra vi for første gang snakker sammen om prosjektet til lenge etter at bygget er tatt i bruk.

I hele planleggings- og byggeprosessen betrakter vi oss like mye som en servicebedrift som en entreprenør. Vi har lang erfaring i vårt fag, og vil derfor gjerne dele vår kompetanse med kunden. Derfor gir vi råd i den innledende fasen, tilbyr prosjektering og tegninger o.l, slik at resultatet blir optimalt.

BJERKLIND Bygg a.s gir også prisgaranti for det ferdige prosjekt, og vi følger nøye opp alle garantiforpliktelser.Ved å fremstå som en profesjonell aktør i et marked hvor konkurrentene er mange, har vi klart å opprettholde gode kunderelasjoner hele veien

Bjerklind Bygg ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Bjerklind Bygg AS

Omsetning

132 862 tkr

Fortjenestemargin

36.10 %

Antall ansatte

22

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Bjerklind Bygg AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

BJERKLIND BYGG AS

Org.nr:

942528531

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

41.200 Oppføring av bygninger

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

12.01.1987

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

23180850

2318 0850

231 80 850

23 18 08 50