Om firma

I hjertet av Kristiansand ligger vår flotte blomsterbutikk med et stort utvalg av vårens og sommerens vakre blomster og trendy interiør. Trenger du blomster til konfirmasjonsbordet, bryllupsfesten eller andre arrangementer er...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
38 02 24...
Adresse

Dronningens gate 27

4610 Kristiansand S

Hjemmeside og e-postGå til hjemmeside

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

I hjertet av Kristiansand ligger vår flotte blomsterbutikk med et stort utvalg av vårens og sommerens vakre blomster og trendy interiør. Trenger du blomster til konfirmasjonsbordet, bryllupsfesten eller andre arrangementer er det bare å ta kontakt. Våre blomsterdekoratører er til enhver tid oppdatert på det siste nye innen blomster, trender og teknikker. Med kunnskap og kreativitet planlegger vi sammen med deg hvilke blomster og dekor som passer til ditt arrangement.

Om oss

Har du noen du ønsker å sende blomster til? I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av sesongens blomster, buketter, dekorasjoner, planter og tilbehør som sjokolade og cider. Vi leverer blomster på døren i hele Kristiansand og omegn.

Gjennom vårt medlemskap i Interflora, sørger vi også for at dine blomsterhilsener kan leveres på døren i hele Norge og verden for øvrig. Din blomsterbestilling er derfor i trygge hender hos oss.

Spesialister på sorgbinderi.

Alle våre ansatte har fagbrev som blomsterdekoratører. Vi er blant annet spesialister på blomster til begravelse med vårt sorgbinderi. Trenger du dekor av blomster og planter til kontor, resepsjon, selskapslokaler osv leverer vi også det.

Har du spesielle ønsker, er det bare å ta kontakt med oss på mail eller telefon.

Blomsterdekor Kaktus' valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Blomsterdekor Kaktus

Omsetning

6 289 tkr

Fortjenestemargin

2.30 %

Antall ansatte

13

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Blomsterdekor Kaktus er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

BLOMSTERDEKOR KRISTIANSAND AS

Org.nr:

921196490

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

47.761 Butikkhandel med blomster og planter

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

13.07.2018

Lederstillinger/Administrasjon
Ove Hetlevik

Kontaktperson

Ove Hetlevik

Styrets leder

Ørjan Soltvedt

Styremedlem

Magne Hetlevik

Styremedlem

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

38022443

3802 2443

380 22 443

38 02 24 43